Εκπληκτική ατμόσφαιρα στο Parc Olympique Lyonnais

Καλημέρα σε όλους τους αναγνώστες του www.infobasket.gr. Μετά το τέλος των χθεσινών αναμετρήσεων έχει γίνει γνωστό το πρώτο ζευγάρι της προημιτελικής φάσης. Η Πολωνία θα αντιμετωπίσει την Πορτογαλία και η Ουαλία θα περιμένει τον νικητή του ζευγαριού Ουγγαρίας-Βέλγιου. Πλέον στα παιχνίδια που βλέπουμε μετράει η ουσία και λιγότερο το θέαμα.

paizontasamuna_infobasketΣήμερα θα μάθουμε τις επόμενες τρεις ομάδες που θα εξασφαλίσουν τα εισιτήρια για την φάση των 8. Πάμε να δούμε τις εκτιμήσεις μας αναλυτικά.

539.ΓΑΛΛΙΑ-ΙΡΛΑΝΔΙΑ (16:00)

Parc Olympique Lyonnais (Lyon) Χωρητικότητα 59186

Η δύναμη της έδρας και σαφέστατα το καλύτερο ρόστερ που διαθέτουν οι τρικολόρ έχω την αίσθηση ότι εύκολα ή δύσκολα θα πάρουν την πρόκριση στην επόμενη φάση.
Οι Ιρλανδοί έπαιξαν για ένα αποτέλεσμα απέναντι στην αδιάφορη αλλά πρωτοπόρο του ομίλου Ιταλία και κατάφεραν να πάρουν την νίκη-πρόκριση.Φανταστική κερκίδα αναμένεται να δημιουργήσουν οι οπαδοί τους ένα στοιχείο που δίνει ψυχολογία στην ομάδα να παλέψουν για να αποκλείσουν την διοργανώτρια χώρα.

540.ΓΕΡΜΑΝΙΑ-ΣΛΟΒΑΚΙΑ (19:00)

Stade Pierre Mauroy (Lille) Χωρητικότητα 50.186

Με όπλο την αμυντική λειτουργία και κάτω από τα δοκάρια ένας εκ των κορυφαίων τερματοφυλάκων της διοργάνωσης η ομάδα του Γιακιμ Λεβ τερμάτισε στην πρώτη θέση του ομίλου χωρίς να δεχθεί τέρμα.
Οι Σλοβάκοι διαθέτουν ποιότητα στην μεσαία γραμμή στην αναμέτρηση με την Αγγλία έπαιξαν για τον βαθμό της ισοπαλίας και πήραν την πρόκριση στην φάση των 16 σαν μία εκ των τεσσάρων καλύτερων τρίτων ομάδων.Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα για την ομάδα του Γιαν Κόζακ αν την υποτιμήσουν τα πάντσερ μπορεί να τους κάνει την ζημιά.

541.ΟΥΓΓΑΡΙΑ-ΒΕΛΓΙΟ (22:00)

Stadium de Toulouse (Toulouse) Χωρητικότητα 35.472

Ποιος περίμενε η ομάδα του Μπερντ Στορκ με μία νίκη και δύο ισοπαλίες να τερμάτιζε στην πρώτη θέση του 6ου ομίλου.Πάθος για διάκριση από τους παίχτες των Μαγiάρων δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος για τους φιλόδοξους Βέλγους.
Πρώτο βήμα για την ομάδα του Μαρκ Βίλμοτς η πρόκριση στους 16 και ελπίζει στην συνέχεια καθώς τον νικητή της αναμέτρησης περιμένει η Ουαλία.Μετά την ήττα από την Ιταλία στην πρεμιέρα ήρθε η ανάκαμψη, οι δύο νίκες άλλαξαν το κλίμα στην ομάδα.

Εκτίμηση

U.E.F.A. – Euro Championship (1/8 Final)

539.ΓΑΛΛΙΑ-ΙΡΛΑΝΔΙΑ 2 έως 3 Goal 1.97

540.ΓΕΡΜΑΝΙΑ-ΣΛΟΒΑΚΙΑ 2 έως 3 Goal 1.97

541.ΟΥΓΓΑΡΙΑ-ΒΕΛΓΙΟ 2 έως 3 Goal 1.97

Διαβάστε τις καθημερινές μου εκτιμήσεις στο Paizontasamuna.eu

Eύχομαι καλή τύχη σε ότι κι αν επιλέξετε