Εκτακτη Γενική Συνέλευση στη Νίκη Β.

Σε έκτακτη Γενική Συνέλευση καλεί η διοίκηση της ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου τα μέλη της. Η συνέλευση θα γίνει αύριο, Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου, στην αίθουσα του Μεταξουργείου Ν. Ιωνίας, στις 18:30. Κύριο θέμα της είναι η πορεία της μπασκετικής Νίκης, η οποία “χτυπάει” για πρώτη φορά με αξιώσεις την πόρτα της Α2…

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου καλεί τα μέλη της σε έκτακτη Γενική Συνέλευση την Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012 στην αίθουσα του Μεταξουργείου Ν. Ιωνίας. Η ώρα έναρξης της συνέλευσης ορίζεται στις 6:30μ.μ. και σε περίπτωση μη απαρτίας θα ξεκινήσει μία ώρα αργότερα, δηλαδή στις 7:30μ.μ. στον ίδιο χώρο.

Τα θέματα που θα συζητηθούν είναι τα παρακάτω:

1. Ενημέρωση για όλα τα τμήματα της Ερασιτεχνικής Νίκης για το πρώτο εξάμηνο της περιόδου 2011-2012.

2. Πορεία της ανδρικής ομάδας μπάσκετ προς την Α2 Εθνική κατηγορία.

3. Ενδυνάμωση του συλλόγου με νέα μέλη.

4. Γενικά θέματα που αφορούν το σύλλογο και τις προοπτικές του.

Δικαίωμα συμμετοχής στη Γενική Συνέλευση έχουν τα ενήμερα οικονομικά μέλη του συλλόγου. Το Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής Νίκης καλεί όλους τους φίλους της Νίκης Βόλου και τους γονείς των αθλητών του συλλόγου, να γίνουν μέλη του Ερασιτέχνη και να συμμετάσχουν ενεργά με την παρουσία τους.

Υπενθυμίζεται ότι η μηνιαία συνδρομή είναι 2 ευρώ και η εγγραφή των νέων μελών 10 ευρώ. Για πληροφορίες και εγγραφές μελών οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται καθημερινά στα γραφεία της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου, στην οδό Μαιάνδρου 14 στο γήπεδο Παντελής Μαγουλάς στις ώρες 11:00-13:00 και 19:00-21:00».