Να γευτεί και πάλι τη γλύκα μιας νίκης θέλουν οι Διόσκουροι και γιαυτό προετοιμάστηκαν όλη την εβδομάδα. Ο αγώνας με τον Αιγινιακό αναμένεται να είναι αρκετά δύσκολος αλλά δίχως αισιοδοξία και προσπάθεια αυτή να γίνει πράξη δεν γίνεται τίποτα…

Η ομάδα της Κοζάνης αν και στα τελευταία παιχνίδια δεν πήρε τα αποτελέσματα που ήθελε ευελπιστεί πως έχοντας βελτιώσει κάποια στοιχεία του παιχνιδιού της μέσω των προπονήσεων της εβδομάδας αυτό θα αλλάξει τη Κυριακή.

Αν και το νεοφώτιστο σωματείο παίζει εκτός έδρας, τις προηγούμενες φορές αυτό δεν αποδείχτηκε…πρόβλημα αφού έχει καταφέρει μέχρι τώρα να κερδίσει τα δύο από τα τρία παιχνίδια που έχει δώσει μέχρι τώρα μακριά από την έδρα του(ενώ δεν ισχύει το ίδιο σ’ αυτά που έπαιξε εντός)!

Οι άνθρωποι της ομάδας πάντως διατηρούν χαμηλούς τόνους ενόψει του αγώνα αυτού δηλώνοντας πως σέβονται τον Αιγινιακό και πως είναι μια έμπειρη ομάδα με πολύ καλό υλικό που μπορεί να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα.

Από τη πλευρά τους όπως τονίζουν, μαζεύουν εμπειρίες από αγώνα σε αγώνα και ευελπιστούν να μπορέσουν να επιστρέψουν στις επιτυχίες προκειμένου να ανέβει και η ψυχολογία των παικτών.

Σε αγωνιστικό επίπεδο, ο Κωνσταντινίδης ταλαιπωρήθηκε όλη την εβδομάδα από ίωση και θεωρείται δύσκολο να συμμετέχει κόντρα στον Αιγινιακό.