Εκτός… μάχης οι κάρτες διαρκείας από τους Ίκαρους Τρικάλων κόντρα στον Ερμή Σχηματαρίου!

Μόνο με εισιτήριο στο ντέρμπι με τον Ερμή Σχηματαρίου θα μπορούν να δουν τους Ίκαρους Τρικάλων οι φίλοι της ομάδας, όπως έκανε γνωστό η διοίκηση του συλλόγου. Το υγειονομικό πρωτόκολλο που ισχύει με το 75% της κάλυψης των εισιτηρίων, οδήγησε τη διοίκηση των Ικάρων στην απόφαση να θέσουν εκτός… μάχης τις κάρτες διαρκείας για την αναμέτρηση με τον πρωτοπόρο Ερμή. Ήδη όπως γνωστοποίησε ο σύλλογος έχουν τεθεί προς κυκλοφορία τα εισιτήρια και καλούν τους φίλους της ομάδας να σπεύσουν να τα προμηθευτούν.

«Είναι γεγονός πως η νέα ήττα της ομάδας μας, μας απομάκρυνε από τον μεγάλο στόχο της ανόδου. Όμως η οικογένεια των Ικάρων , αναγνωρίζοντας το βαρύ φορτίο της ιστορίας 35 χρόνων που κουβαλά η ομάδα στις πλάτες της, δεν θα καταθέσει τα όπλα, ούτε τα ρίξει λευκή πετσέτα έχοντας λιγοστές ελπίδες για την κατάκτηση της 2ης θέσης που οδηγεί σε αγώνες μπαράζ ανόδου», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση και προχωρά στις απαραίτητες διευκρινήσεις: «Με γνώμονα το καλό του τρικαλινού μπάσκετ, ομάδα μας θα παλέψει για τη νίκη την Κυριακή κόντρα στον πρωτοπόρο Ερμή Σχηματαρίου και για τον λόγο αυτό καλεί τον φίλαθλο κόσμο της πόλης να δώσει δυναμικό παρών στο ΕΑΚ Μπάρας στηρίζοντας την ομάδα μας.
Εξαιτίας του υγειονομικού πρωτοκόλλου και της μεγάλης ζήτησης εισιτηρίων, για αυτό το παιχνίδι δεν θα ισχύσουν οι κάρτες διαρκείας αλλά θα δοθούν προς πώληση εισιτήρια τα οποία έχουν ήδη τεθεί σε κυκλοφορία.
Σημεία προπώλησης είναι:
Βιβλιοπωλείο Πανουργιάς (Απόλλωνος 7)
Τηλ: 6909020138
Desing Adv (Κοραή και Καρανάσιου 19)
Τηλ 6936070040».