Εκτός ο Κοσμίδης, Σολωμός: «Η εμπειρία μας έκρινε το παιχνίδι»

Διττή χαρά είχε για τον Πόλις η νίκη επί του Φάρου Κερατσινίου καθώς από την μία πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου της ΕΣΚΑΝΑ και από την άλλη την αφιέρωσε στον Γρηγόρη Κοσμίδη, ο οποίος βρίσκεται στον πάγκο εξαιτίας ενός τραυματισμού.

Ο 19χρονος γκαρντ έχει υποστεί κάκωση μηνίσκου και θα παραμείνει εκτός για δύο μήνες  με την επιστροφή του να αναμένεται μέσα στο Νοέμβρη.

Τέλος, ο Πόλις δίνει αύριο (29/9, 18:15) φιλικό παιχνίδι με τον Εθνικό Καλλιθέας.

Σολωμός: «Η εμπειρία μας έκρινε το παιχνίδι»

Το παιχνίδι είχε το χαρακτηρισμό του ντέρμπι και όχι άδικα. Η ομάδα της Καλλιθέας κατάφερε χάρη στη συγκέντρωσή της τα τελευταία λεπτά να πάρει την πρόκριση, ενώ καταλυτική εμφάνιση είχε και ο Στέφανος Σολωμός, ο ποίος πέτυχε 35 πόντους.

Ο 32χρονος σέντερ μίλησε στο sport5.gr για το συγκεκριμένο παιχνίδι αναφέροντας:  «Ο Φάρος είναι πολύ καλή ομάδα, μας κόντραρε στα ίσια. Η εμπειρία μας βοήθησε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Είμαστε νέα ομάδα, αλλά έχουμε στη σύνθεσή μας έμπειρα παιδιά που ξέρουν τι πρέπει να κάνουν για να κερδίσουν ένα ματς».

Οσον αφορά τους στόχους της ομάδας του στο πρωτάθλημα ο Σολωμός παραδέχθηκε: «Βρισκόμαστε σε έναν πολύ δύσκολο όμιλο, που κάθε εβδομάδα δεν ξέρεις τι να περιμένεις. Δεν νομίζω ότι θα παλέψουμε για την παραμονή, θεωρώ ότι οι δυνατότητές μας είναι μεγαλύτερες».