«Ελάτε να πανηγυρίσουμε την παραμονή»

Να παρευρεθεί στο κρίσιμο παιχνίδι με τον ΟΦΗ, καλεί με ανακοίνωσή της η Αγία Παρασκευή, καθώς με νίκη απέναντι στους κρητικούς η ΚΑΠ κερδίζει και μαθηματικά την παραμονή της στην κατηγορία.

Αναλυτικά:

«Μόλις τρία παιχνίδια έχει να δώσει ακόμη η ΚΑΠ μέσα στο “σπίτι” της, στο κλειστό του Κοντόπευκου, μέχρι να ολοκληρωθεί η φετινή αγωνιστική περίοδος και ένα από αυτά είναι το σαββατιάτικο (23/3, 17.00) κόντρα στον ψυχωμένο ΟΦΗ, για την 21η ημέρα δράσης στην Α2!

Η ομάδα του Φώτη Τακιανού απέδειξε ότι παρά την βαθμολογική της θέση είναι άκρως επικίνδυνη και ποιοτική, μετά την τεράστια νίκη της επί του πρωτοπόρου Φιλαθλητικού την περασμένη αγωνιστική! Ωστόσο, βρίσκεται ακόμη κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού και άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης είναι… απαγορευτικό!

Η ΚΑΠ -που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα- με νίκη απέναντι στον ΟΦΗ εξασφαλίζει νωρίς-νωρίς και μαθηματικά την ΠΑΡΑΜΟΝΗ της στην Α2 που ήταν ο πρωταρχικός στόχος, ενώ βάσει προγράμματος μπορεί ακόμη και να τερματίσει σε μία απ’ τις τέσσερις ή πέντε πρώτες θέσεις της βαθμολογίας!

Φυσικά, στη μεγάλη αυτή στιγμή της ιστορίας της θέλει να έχει στο πλευρό της και τον πιστό κόσμο της ομάδας, ΕΣΑΣ που βάλατε και εσείς το λιθαράκι σας για ακόμη μία άκρως επιτυχημένη χρονιά για την ΚΑΠ!

Ελάτε ΟΛΟΙ στο Κοντόπευκο για να πανηγυρίσουμε ΜΑΖΙ την παραμονή της ΚΑΠ στην Α2! Η αγαπημένη μας ομάδα δεν θα σταματήσει να σας χαρίζει ξεχωριστές στιγμές…!

Σας περιμένουμε ΟΛΟΥΣ το Σάββατο 23/3 στις 17.00, στο κλειστό του Κοντόπευκου για να δώσετε στους παίκτες μας αυτό που τους αξίζει! ΟΛΟΙ μαζί για τη ΝΙΚΗ-ΠΑΡΑΜΟΝΗ!».