Ελευθεριάδης: «Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας»

Ο Κόροιβος έκανε τη νίκη της 3ης αγωνιστικής με το διπλό μέσα στον Εύοσμο και ο Γιάννης Ελευθεριάδης έχει κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένος από τον απολογισμό της ομάδας του έπειτα από τρεις αγωνιστικές (2-1 νίκες). Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε άλλωστε ότι η ομάδα της Αμαλιάδας συγκεντρώθηκε την τελευταία στιγμή και ότι λίγα 24ωρα πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος δεν είχε συμπληρώσει το ρόστερ της…

«Προσεγγίσαμε το παιχνίδι με σοβαρότητα, είχαμε διάρκεια στην απόδοσή μας, κάναμε καλό rotation για να πάρουν ανάσες οι παίκτες και τα παιδιά υπερέβαλαν εαυτούς. Όλα αυτά μαζί έφεραν τη νίκη. Όσοι μπήκαν στο γήπεδο τα έδωσαν όλα και είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών μου» δήλωσε στο asist.gr ο Ελευθεριάδης.

Ο επόμενος αντίπαλος του Κόροιβου είναι ο Διαγόρας, ένα ματς που θα πρέπει να κερδίσει οπωσδήποτε… «για να έχει αξία η νίκη στον Εύοσμο» τονίζει ο προπονητής του Κόροιβου. «Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας. Τα παιδιά προσπαθούν να εκπροσωπήσουν επάξια την Αμαλιάδα και την Κυριακή περιμένουμε να έχει πολύ κόσμο το γήπεδο και να στηρίξει την προσπάθειά μας».

Το ματς θα αρχίσει στις 12 το μεσημέρι για συγκοινωνιακούς λόγους, ενώ αύριο ίσως δοθεί νέο φιλικό με τον Ολυμπιονίκη.

Πηγή: asist.gr