Ελευθεριάδης: «Στόχος παραμένει η παραμονή»

Το καλό ξεκίνημα δεν εφησυχάζει τον Γιάννη Ελευθεριάδη, που γνωρίζει καλά ότι τα δύσκολα ακολουθούν για τον Κόροιβο. Αλλωστε, ο στόχος ήταν και παραμένει για την ομάδα της Αμαλιάδας η σωτηρία… «Δεν λέει τίποτα το γεγονός ότι είμαστε ένα βαθμό πίσω από την πρώτη τριάδα. Έχουν διεξαχθεί μόλις 8 αγωνιστικές και υπάρχουν ακόμα 22. Ξεκάθαρος στόχος είναι η παραμονή» λέει χαρακτηριστικά ο Γιάννης Ελευθεριάδης.

«Υπάρχουν αστάθμητοι παράγοντες που μπορούν να αλλάξουν τα δεδομένα. Για παράδειγμα παίξαμε στον Δούκα χωρίς τον Αγαπιάδη και είχαμε μεγάλο πρόβλημα. Οι ομάδες που είναι πάνω από εμάς έχουν γεμάτο ρόστερ. Εμείς στηριζόμαστε σε λίγους παίκτες, οι οποίοι έχουν κάνει μεγάλη προσπάθεια για να βρισκόμαστε σε αυτή τη θέση. Δεν ξέρω όμως αν θα αντέξουν μέχρι το τέλος έτσι. Μέχρι στιγμής έχουν δώσει το 100% των δυνάμεών τους, είτε κερδίζουμε είτε χάνουμε και είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθειά τους» συνεχίζει ο προπονητής του Κόροιβου.

Μετά την επιστροφή του Κώστα Αγαπιάδη, ο μοναδικός απών είναι ο στρατευμένος Γιάννης Αντωνιάδης, που όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια, δεν θα υπολογίζεται ούτε για τον αγώνα της ερχόμενης Κυριακής στην Τούμπα με τη ΜΕΝΤ.

Πηγή: asist.gr