Ελεύθερη είσοδος στα παιδιά με Εθνικό

Ακόμα ένα δύσκολο παιχνίδι έχει μπροστά του ο Αρκαδικός καθώς την Τετάρτη (19/4) υποδέχεται τον Εθνικό. Εν όψει του ντέρμπι οι Αρκάδες κάνουν κάλεσμα στον κόσμο ώστε να ενισχύσουν την ομάδα με την είσοδο μάλιστα των παιδιών να είναι ελεύθερη. 

Η ανακοίνωση:

«Την ερχόμενη Τετάρτη στις 17:00, η ομάδα μας υποδέχεται έναν ακόμα σημαντικό αντίπαλο στο πρωτάθλημα της Α2, τον Εθνικό, σε ένα ακόμα μεγάλης σημασίας παιχνίδι.

Για μια ακόμα φορά, η διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο και οι αθλητές του Αρκαδικού μας θέλουν να νιώσουν ένα ΔΑΚ γεμάτο, μια ατμόσφαιρα “μαγική” που θα φέρει πιο κοντά την ομάδα στη νίκη.

Για τον λόγο αυτό, η ΚΑΕ Αρκαδικός ενημερώνει πως η είσοδος σε παιδιά έως 18 ετών θα είναι ελεύθερη, προκειμένου με μεταφέρουν στους παίκτες μας τον νεανικό τους παλμό και να τους βοηθήσουν να φτάσουν σε μια ακόμα κατάκτηση ροζ φύλλου αγώνα.

Παράλληλα, η ΚΑΕ Αρκαδικός θέλει να ενημερώσει το φίλαθλο κοινό πως τα εκδοτήρια του σταδίου θα ανοίξουν από τις 14:00, μέχρι και την έναρξη του αγώνα.

Οι τιμές θα είναι στα 10€ σε όλες τις θύρες, ενώ θα υπάρχει και φοιτητικό εισιτήριο στα 5€.

Επίσης θα πωλούνται από την ιστοσελίδα μας, στην κατηγορία «εισιτήρια», τα καταστήματα Γερμανός και COSMOTE και από το www.tickethour.com.

Μη λείψει κανείς…».