polimenis_thodorisΜια ακόμη εβδομάδα προετοιμασίας ξεκίνησε για τον Ζέφυρο και ελπίζουν να πάει καλύτερα από τη προηγούμενη. Το τελευταίο εκτός έδρας φιλικό με τη ΧΑΝΘ το απόγευμα του Σαββάτου έδειξε ότι υπάρχει ακόμη αρκετός δρόμος, ιδίως στην άμυνα, για να φτάσουν στο επίπεδο που θέλει ο τεχνικός του Θόδωρος Πολυμένης.
Τα καινούργια πρόσωπα στο ρόστερ δεν είναι λίγα και αυτό σημαίνει ότι χρειάζονται χρόνο ώστε να μπορέσουν να «δέσουν» σαν σύνολο, να αφομοιώσουν και να ακολουθήσουν την φιλοσοφία του προπονητή τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.Σε αγωνιστικό επίπεδο τη προηγούμενη εβδομάδα ο Σταφυλάς ταλαιπωρήθηκε από πρόβλημα στο γόνατο, ευελπιστούν όμως στη νεοφώτιστη ομάδα ότι δεν είναι κάτι σοβαρό και ότι θα μπορέσει να ακολουθήσει χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα το πρόγραμμα προετοιμασίας αυτής της εβδομάδας.

Το εβδομαδιαίο «μενού» πέραν από στίβο στις πρώτες μέρες και καθημερινές προπονήσεις περιλαμβάνει και φιλικό παιχνίδι προς το τέλος της εβδομάδας με τον Απόλλων Καλαμαριάς στην έδρα του Ζέφυρου.