«Ελπίζω σε ένα καλύτερο μέλλον»

Τις εμπειρίες του από την Εθνική Παίδων μοιράστηκε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Πιερικού Αρχελάου ο νεαρός Γιώργος Τσαλμπούρης, μία από τις “ελπίδες” του συλλόγου της Κατερίνης για το μέλλον.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την Εθνική παίδων:

«Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα είναι μια μοναδική εμπειρία και είμαι πολύ τυχερός που την έζησα και ελπίζω να τη ξαναζήσω. Συμμετείχα σε ένα ανταγωνισμό με καλύτερους παίκτες, με υψηλότερο επίπεδο και με ομάδες που έχουν τον ίδιο στόχο. Το πρωτάθλημα αυτό, όπως όλα άλλωστε, σε πιέζει και σε φτάνει στα όριά σου, σωματικά και πνευματικά, αλλά στο τέλος σε κάνει και καλύτερο παίκτη και καλύτερο άνθρωπο.

Στην Πιερία, δυστυχώς, εκτός από τον Πιερικό Αρχέλαο καμιά άλλη ομάδα δεν είναι σε επαγγελματικό επίπεδο, ή να αναδεικνύει ταλέντα. Πιστεύω όμως πως το άθλημά μας με τον καιρό μαζεύει, γενικά, όλο και περισσότερο έμψυχο υλικό και διακρίνω όλη την καλή διάθεση από προπονητές και παράγοντες να το αξιοποιήσουν. Έτσι ελπίζω και σε ένα καλύτερο μέλλον».

Για τον Πιερικό Αρχέλαο:

«Ο Πιερικός Αρχέλαος πέρασε μια δύσκολη χρονιά με αποτέλεσμα να αγωνίζεται φέτος στη Β’ Εθνική. Μέσα όμως από αυτή την ατυχία, θα βγει σίγουρα κάτι καλό. Τα στελέχη του συλλόγου θα στηριχθούν και θα δώσουν ευκαιρίες και στα νέα παιδιά, σε μας, και αυτό είναι κάτι το πολύ ελπιδοφόρο αφού στα τμήματα υποδομών υπάρχει εξαιρετικό υλικό. Μια εικόνα από αυτό είναι η εφηβική μας ομάδα που ήταν μέσα στις έξι καλύτερες της Ελλάδας».