Εμπιστοσύνη σε πρωταθλήματα που έχουμε δει…

Kαλημέρα σε όλους τους αναγνώστες του www.infobasket.gr. Σιγά-σιγά ξεκινάνε τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Εμείς για ένα ακόμα Σαββατοκύριακο στο BETroom θα εμπιστευτούμε με τη βοήθεια της defencebet πρωταθλήματα που έχουμε δει μία πρώτη εικόνα των ομάδων ή βρίσκονται εν εξελίξει. Πάμε να δούμε τις εκτιμήσεις μας αναλυτικά.

defencebet_infobasket_betroom2384. ΑΙΚ Στοκχόλμης-Χέλσιμποργκ

Στην πρώτη τριάδα του πρωταθλήματος βρίσκονται οι γηπεδούχοι αήττητοι εντός έδρας. Η Χέλσιμποργκ ένα βήμα πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού. Σε 13 από τις 17 αναμετρήσεις έχουν σκοράρει οι δύο ομάδες. Τις 9 από τις 10 τελευταίες φορές που συναντήθηκαν οι δύο ομάδες, με γηπεδούχο την Αικ Στοκχόλμης, σημειώθηκαν 3 τέρματα ή περισσότερα τέρματα.

1929. Φίτεσε-Ντε χάανγκ

Με το δεξί ξεκίνησαν οι δύο ομάδες στην πρεμιέρα της Eredivisie. Η μεν Φίτεσε πέρασε από την έδρα της Βίλεμ νικώντας με 4-1 και η Ντε Χάνγκ πήρε το πρώτο τρίποντο εντός έδρας επικρατόντας την Γκόοου Αχέντ με 3-0. Τις 9 από τις 11 τελευταίες φορές που συναντήθηκαν οι δύο ομάδες, με γηπεδούχο την Φίτεσε σημειώθηκαν 3 τέρματα ή περισσότερα τέρματα.

624. Koλόμπους-Νέα Υόρκη Σίτι

Στην πρότελευταία θέση οι γηπεδούχοι. Έχουν 7 ισοπαλίες στα τελευταία 8 παιχνίδια και έχουν σκοράρει οι δύο ομάδες στα 9 από τα 11 εντός έδρας. Η Νέα Υόρκη έχει σκαρφαλώσει στην 5η θέση αλλά διαθέτει την χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος με 40 τέρματα παθητικό.

Το πλήρες άρθρο, οι επιλογές και ο τρόπος στοιχηματισμού ΕΔΩ.

Defencebet.com (Facebook Page)