Εμπρός στο δρόμο που χάραξε ο… “Λάζο”!

Πήραν τη σκυτάλη απ’ τον “Λάζο” και δηλώνουν αποφασισμένοι ν’ ακολουθήσουν το δρόμο και την ιδεολογία που εκείνος χάραξε. Ο λόγος για το νέο ΔΣ του ΠΣΑΚ, που με ανακοίνωσή του, ευχαριστεί τον Λάζαρο Παπαδόπουλο για όσα προσέφερε στο διάστημα που ήταν στο “τιμόνι” του συνδέσμου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΣΑΚ:
“Αγαπητοί συνάδελφοι

Το νέο ΔΣ του Συνδέσμου μας μετά λύπης έκανε αποδεκτή την παραίτηση του Λάζαρου Παπαδόπουλου, του ανθρώπου που με την βοήθεια σας έβγαλε τον ΠΣΑΚ από τον λήθαργο και τον έφερε εκεί που πρέπει να είναι. Στην πρώτη γραμμή μάχης. Θέλοντας να συνεχίσουμε το έργο του και εμπνευσμένοι από τα ιδεολογία του, εμείς θα φροντίσουμε στο άμεσο μέλλον να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων και να δρομολογήσομε τις εξελίξεις με γνώμονα το συλλογικό μας συμφέρον. Για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια αντικρίζουμε μια κινητοποίηση από πλευράς της Πολιτείας τέτοιου μεγέθους και έκτασης, η οποία προς στιγμή φαίνεται να στοχεύει προς την επίλυση των καίριων, αυτονόητων και δίκαιων αιτημάτων μας.

Πιστεύουμε ακράδαντα, πως η απεργιακή κινητοποίηση των συναδέλφων σας και η αυτοθυσία τους απέναντι στις απαράδεκτες προσπάθειες εκβιασμού, εκφοβισμού και τις ενέργειες επιβολής της πειθαρχίας μέσω των ΜΑΤ, ήταν ο κινητήριος μοχλός που οδήγησε τις εξελίξεις προς όφελος μας. Θέλουμε λοιπόν να ευχαριστήσουμε αυτούς και να τους εκφράσουμε τον θαυμασμό μας. Θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε τον απελθόντα πρόεδρο, Λάζαρο Παπαδόπουλο, επισημαίνοντας πως είναι ένα σπάνιο παράδειγμα στις μέρες μας ανιδιοτέλειας και αλτρουισμού”.