Εμφατική φιλική νίκη των Χανίων επί του ΟΦΗ

Ο ΑΟΚ Χανιά παρουσιάζει εντυπωσιακά δείγματα στους φιλικούς αγώνες του ενόψει της πρώτης συμμετοχής του στη Β’ Εθνική. Το Σάββατο (3/10) νίκησε τον ΟΦΗ με το πειστικό 87-64, σε αγώνα προετοιμασίας που διεξήχθη στα Χανιά.

Την προηγούμενη εβδομάδα ο ΑΟΚ είχε δώσει άλλα δύο φιλικά παιχνίδια στην Αθήνα, στα οποία νίκησε με 76-55 τον Μανδραϊκό (αντίπαλό του στον 2ο όμιλο της Β’ Εθνικής) και ηττήθηκε από το Παγκράτι με 68-80.

Ο Βασίλης Ράλλης, προπονητής του ΟΦΗ, σχολίασε για το φιλικό:

«Δεν ήμασταν πλήρεις, είχαμε ελλείψεις. Δεν κοιτάζουμε το αποτέλεσμα σε κανένα απο τα φιλικά που έχουμε παίξει. Έχουμε αρκετά νέα παιδιά στην ομάδα, που πρέπει να τα δούμε, να τους δώσουμε χρόνο συμμετοχης για να δούμε και να κρίνουμε πόσο και πως μπορούν να μας βοηθήσουν. Δοκιμάζουμε διαφορά πράγματα στην τακτική μας. Είμαστε από τις ομάδες που έχουμε κρατήσει τον βασικό κορμό των παικτών μας και ξέρουμε τι μπορεί να μας δώσει ο καθένας από τους έμπειρους παίκτες μας. Το θέμα ήταν να δούμε και τους μικρούς που έχουμε στο ρόστερ, ώστε να πάρουν χρόνο συμμετοχής και παραστάσεις. Αυτό ήταν για εμάς ο στόχος των φιλικών».