«Ενάντια στην παραφιλολογία στα μαγειρεία»

Συγχαρητήρια στον Χαρίλαο Τρικούπη και στη ΧΑΝΘ, τους τελευταίους δύο αντιπάλους του στον βόρειο όμιλο της Β΄Εθνικής, μοίρασε το Στρατώνι μέσω σημερινής ανακοίνωσης του. Ο σύλλογος της Χαλκιδικής συνεχάρη επίσης το τεχνικό τιμ και τους παίκτες της ομάδας, που έπαιξαν και στις δύο περιπτώσεις «ενάντια στη παραφιλολογία που είχε αναπτυχθεί στα γνωστά μαγειρεία της καλαθοσφαίρισης για ακόμα μια χρονιά σε αγώνα μας στις τελευταίες αγωνιστικές που μας απαγορεύει να χάσουμε από κάποιον που ενδιαφέρεται περισσότερο», όπως αναφέρει η ανακοίνωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το Δ.Σ. το Σ.Α. Στρατωνίου θέλει να εκφράσει τις θερμές ευχαριστίες του στη διοίκηση του Χαρίλαου Τρικούπη Μεσολογγίου για την άψογη φιλοξενία στους αθλητές και τους φίλους της ομάδας μας σε ένα αγώνα γιορτή για την καλαθοσφαίριση. Επίσης θέλει να επισημάνει ότι οι αθλητές και οι προπονητές του Μεσολογγίου έπραξαν το αυτονόητο, δηλαδή να δώσουν μάχη για τη νίκη ενάντια σε μια ομάδα που είχε κάποιο βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Το ίδιο έπραξαν και οι δικοί μας προπονητές και αθλητές απέναντι στη Χ.Α.Ν.Θ. την προηγούμενη εβδομάδα, ενάντια στη παραφιλολογία που είχε αναπτυχθεί στα γνωστά μαγειρεία της καλαθοσφαίρισης για ακόμα μια χρονιά σε αγώνα μας στις τελευταίες αγωνιστικές που μας απαγορεύει να χάσουμε από κάποιον που ενδιαφέρεται περισσότερο. Δεν πρέπει να παραλείψουμε το γεγονός ότι ο coach Νικολαΐδης, οι αθλητές αλλά και η διοίκηση της Χ.Α.Ν.Θ. είναι άξιοι συγχαρητηρίων για τη στάση τους πριν, στη διάρκεια αλλά το κυριότερο στο τέλος του αγώνα παρά τον υποβιβασμό τους από εκείνη την ήττα.

Τέλος θέλουμε να δώσουμε τα συγχαρητήρια μας στους coaches Χατζούλη, Μιχαηλίδη και τους αθλητές μας για την επιτυχημένη αγωνιστική περίοδο.

Καλό καλοκαίρι σε όλο το κόσμο.

Εκ του Δ.Σ.

Κατσαβαβάκης Κωνσταντίνος

Πρόεδρος Σ.Α. Στρατωνίου».