Ενίσχυση με Καρυστινό για Εθνικό

Με σταθερά… βήματα ο Εθνικός συνεχίζει να δημιουργεί την ομάδα εν όψει της νέας χρονιάς. Ετσι, οι πειραιώτες, προχώρησαν στην απόκτηση του Δημήτρη Καρυστινού, ο οποίος μέχρι πρότινος φορούσε τη φανέλα του Αρη Νικαίας. 

Η ανακοίνωση:

«Η Επιτροπή του τμήματος μπάσκετ του Εθνικού ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Δημήτρη Καρυστινό. Ο Έλληνας καλαθοσφαιριστής την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στον Άρη Νικαίας, με τον οποία πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις και ήταν εκ των πρώτων σκόρερ της ομάδας του.

Ο χαρισματικός σκόρερ την περσινή σεζόν πρόλαβε να αγωνιστεί σε τέσσερα παιχνίδια με τον Άρη Νικαίας και κατάφερε να δείξει το επιθετικό του ταλέντο, καθώς μέτρησε 12 πόντους κατά μέσο όρο.
Εξίσου παραγωγικός ήταν και τις δύο προηγούμενες χρονιές με τη φανέλα της Δάφνης, όπου την βοήθησε να πάρει δύο σερί ανόδους. Σ΄αυτές τις δύο σεζόν μέτρησε κατά μέσο όρο 14.1 πόντους και 13.7 πόντους αντίστοιχα.

Ο Δημήτρης Καρυστινός δήλωσε για τη μεταγραφή του στον Εθνικό: «Ευχαριστώ τη διοίκηση και τους προπονητές για την τιμή να αγωνιστώ για έναν σύλλογο με τέτοια ιστορία όπως ο Εθνικός. Εύχομαι να είναι όλοι οι αθλητές υγιείς και χωρίς τραυματισμούς διότι είναι δύσκολη η κατάσταση που επικρατεί τον τελευταίο καιρό και με μεγάλη αποχή από τα γήπεδα. Είμαι έτοιμος να ανταπεξέλθω στις απαιτήσεις της ομάδας και του κόσμου ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας».