Ενίσχυση με τον γνώριμο Σαββίδη για την Ελπίδα Αμπελοκήπων

Στην ενίσχυση του ρόστερ της προχώρησε η Ελπίδα Αμπελοκήπων, επιλέγοντας να “γεμίσει” τη ρακέτα της μ’ έναν γνώριμο σε αυτήν παίκτη. Ο Χρήστος Σαββίδης επιστρέφει μετά από 12 χρόνια στην Ελπίδα, με τον σύλλογο να τον καλωσορίζει…

Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:
“Η Ελπίδα Αμπελοκήπων ανακοινώνει την απόκτηση του Χρήστου Σαββίδη, ο οποίος επιστρέφει στον σύλλογο έπειτα από μια δωδεκαετία και προστίθεται στο δυναμικό της ανδρικής ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, ώστε να την ενισχύσει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Ανδρών.

Γεννημένος στις 25 Οκτωβρίου 1982, ο ύψους 1,98μ. παίκτης αγωνίζεται στις θέσεις «4» και «5». Προηγούμενες ομάδες του ήταν κατά σειρά οι ΜΓΣΣ Θερμαϊκός, Λασσάνη Κοζάνης, ΑΣ Ασβεστοχώρι, Ρούπελ Σιδηροκάστρου, Κεραυνός Ωραιοκάστρου, Κεραυνός Αγίου Παύλου, η Ελπίδα Αμπελοκήπων, στην οποία αγωνίστηκε για μία σεζόν πριν από μια δωδεκαετία, η Σταυρούπολη και η Μακάμπι Θεσσαλονίκης, συμμετέχοντας μαζί τους από τη Β’ και Γ’ Εθνική Κατηγορία Ανδρών μέχρι τις Α’ και Β’ ΕΚΑΣΘ”.

Από την πλευρά του ο Σαββίδης δήλωσε για την επιστροφή του στην ομάδα: “Είμαι χαρούμενος που θα ξαναβρεθώ με ανθρώπους που έχουμε ξανασυνεργαστεί στο παρελθόν και ήταν και ένας από τους λόγους που με έφερε στην ομάδα. Το πλάνο του κόουτς Σπασέγκου, τον οποίον γνωρίζω και σέβομαι, με νέους παίκτες που θέλουν να διακριθούν και να χαρούν το μπάσκετ μου είναι πολύ γνώριμο, καθώς τα τελευταία χρόνια συνεργάστηκα με νεαρούς που έκαναν το βήμα παραπάνω και το ίδιο εύχομαι να πετύχουμε στην Ελπίδα. Το πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής είναι πολύ απαιτητικό και με υψηλό αθλητικό επίπεδο παικτών. Από τις 20 Αυγούστου μπαίνουμε στο γήπεδο για να δουλέψουμε και να πετύχουμε το μέγιστο για την ομάδα. Πρωτίστως να είμαστε υγιείς και κάθε Κυριακή να δίνουμε το 100% μας στο γήπεδο», δήλωσε ο έμπειρος μπασκετμπολίστας ενόψει του νέου ξεκινήματός του στην ομάδα”.