Ενίσχυση με τον Μάριο Τρομπούκη για τους Αετούς Βέροιας

Στην τέταρτη μεταγραφική τους κίνηση προχώρησαν οι Αετοί Βέροιας, που έβαλαν στη… μηχανή τους τον Μάριο Τρομπούκη. Ο 26χρονος άσος την περασμένη περίοδο αγωνίστηκε με τον ΑΟΚ Βέροιας και είχε 72 πόντους στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής.

Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:

“Η διοίκηση των Αετών Βέροιας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Μάριου Τρομπούκη.

Ο 26χρονος (05/10/1992) guard είναι η τέταρτη μεταγραφή της ομάδας μας, μετά τους Ιωάννη Αλευρίδη, Μανώλη Σταυρουλάκη και Αλέξανδρο Ζησιό.

Ο Βεροιώτης αθλητής είναι “γέννημα-θρέμμα” του τοπικού μπάσκετ και συγκεκριμένα του συντοπίτη ΑΟΚ, στον οποίο αγωνίστηκε από το 2001 έως το 2010 σε όλα τα τμήματα υποδομής, κατακτώντας μάλιστα πρωταθλήματα τόσο με τους Εφήβους όσο και με του Άνδρες.

Την επόμενη πενταετία (2011-2016) αγωνίστηκε στον ΑΜΣ Προποντίδα Χαλκηδόνας, που αγωνιζόταν τότε στη Β ΕΚΑΣΘ και το 2016 επέστρεψε στην Ημαθία για λογαριασμό του ΑΟΚ Βέροιας, στον οποίο ανήκε μέχρι και πρότινος.

Ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του Μάριου, το πάθος στο παιχνίδι, την ικανότητα στην άμυνα αλλά και τις επιθετικές πρωτοβουλίες κυρίως με την διεισδυτικότητα που τον διακρίνει.

Μάριε ευχόμαστε υγεία και μακροημέρευση με την ομάδα μας, να είσαι πάντα γερός και δυνατός!”.