Ενίσχυση με τον Χρήστο Στύλο για τον Ιωάννινα ΣΚ

Στην προσθήκη ενός παίκτη που διακρίνεται για την μαχητικότητά του στον αμυντικό τομέα προχώρησε ο ΣΚ Ιωάννινα, που ενέταξε στο δυναμικό του τον Χρήστο Στύλο. Ο έμπειρος γκαρντ φορούσε τη φανέλα του Θρύλου Ιωαννίνων στην ΕΣΚΑΒΔΕ, με τον σύλλογο να συναινεί στην πρόταση που δέχθηκε για παραχώρηση του παίκτη, προκειμένου ν’ αγωνιστεί στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής.

Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:
“Η διοίκηση του I.B.C είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Αθλητή Χρήστο Στύλο. Πρόκειται για έναν αθλητή που αγωνίζεται στις θέσεις των γκάρντ και διακρίνεται για την μαχητικότητα και τα αμυντικά χαρακτηριστικά του και αναμένεται να δώσει πολύτιμες βοήθειες στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος .
Ο Χρήστος αγωνίστηκε τα προηγούμενα χρόνια στις ομάδες των ΠΑΣ Γιάννενα, Κ20 της Ένωσης Καβάλας, Καστέλλα, Σπάρτακος Ιωαννίνων, Πεύκα και ΑΓΣ Ιωαννίνων ενώ από την τελευταία σεζόν αγωνιζόταν στον συμπολίτη μας Θρύλο.
Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την διοίκηση του θρύλου για την άμεση ανταπόκριση στον αίτημα μας για παραχώρηση του παίχτη και να της ευχηθούμε καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα της Α ΕΣΚΑΒΔΕ.
Χρήστο καλωσόρισες στην ομάδα μας !!!”.