Ενίσχυση του τεχνικού επιτελείου του ΚΑΟΚ με τον Γιάννο Τζάνη

Στην ενίσχυση του τεχνικού επιτελείου του προχώρησε ο ΚΑΟ Κορίνθου, καθώς ο Γιάννος Τζάνης θα βρεθεί στο πλευρό του Τάσου Νικητόπουλου. Ο Έλληνας προπονητής τα τελευταία χρόνια διατέλεσε βοηθός του Μακράκη σε Εργοτέλη και Ηράκλειο και τώρα “μετακομίζει” στην Κόρινθο για να βρεθεί στο πλευρό του Νικητόπουλου, αλλά παράλληλα αναλαμβάνοντας και τα τμήματα υποδομής του συλλόγου.

Η ανακοίνωση:

«Ο Σύλλογος μας ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Γιάννο Τζάνη ως άμεσου συνεργάτη του προπονητή μας Τάσου Νικητόπουλου.
Χαιρόμαστε ιδιαίτερα για την προσθήκη στον Σύλλογο μας ενός ιδιαίτερα ταλαντούχου προπονητή γνώστη των Εθνικών κατηγοριών και ικανού στη διαχείριση – ανάπτυξη των νέων αθλητών.
Τα τελευταία χρόνια ο Γιάννος εργάστηκε ως Βοηθός Προπονητή σε Εργοτέλη και Ηράκλειο καθώς επίσης και προπονητής των Εφηβικών αντίστοιχων τμημάτων τους με μεγάλη επιτυχία.
Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του ΚΑΟ Κορίνθου με την ευχή το προπονητικό επιτελείο Νικητόπουλος – Τζάνης να φέρει πολλές επιτυχίες στον Σύλλογο μας».

.
Διαβάστε ακόμη…