«Ενας κύκλος έκλεισε, έχω όρεξη να βρω το νέο…»

Υστερα από 20 χρόνια κοινής πορείας, το Χαλάνδρι και ο Αργύρης Καρούτζος αποφάσισαν να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους και ο έμπειρος προπονητής μίλησε στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ (sepk.gr) για το τέλος της συνεργασίας τους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τα 20 χρόνια που συνεργάστηκε με το Χαλάνδρι:

«Έχω να θυμάμαι ωραίες στιγμές, καλές συνεργασίες με αθλητές, φίλους και παράγοντες. Από την τελευταία κατηγορία των τοπικών μέχρι και τις εθνικές κατηγορίες καθημερινά πάλευα μαζί με συνεργάτες και φίλους για να κάνουμε την ομάδα μία άξια εκπρόσωπο της πόλης για την οποία θα χαίρονται όλοι οι Χαλανδριώτες. Ελπίζω να καταφέραμε έστω και λίγο να τους κάναμε να νιώσουν χαρά και τιμή».

Για το τέλος της συνεργασίας του με την ομάδα:

«Μετά από τρεις συνεχόμενες ανόδους και σταθεροποίηση της ομάδας στη Γ’ εθνική ήρθε η ώρα να ακολουθήσουμε διαφορετικούς δρόμους. Αφήνω πίσω πολλούς φίλους και τους εύχομαι μόνο επιτυχίες».

Για το μέλλον του σε επαγγελματικό επίπεδο:

«Μετά από 20 χρόνια συνεργασίας καταλαβαίνω ότι ποτέ δεν ένιωσα κορεσμό να προσφέρω τις υπηρεσίες μου σε παιδιά που θέλουν να προχωρήσουν στο μπάσκετ. Η λήξη της συνεργασία μας με το Χαλάνδρι μου δίνει το κίνητρο να συνεχίσω να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στα νέα παιδιά που θέλουν να προχωρήσουν στο μπάσκετ. Ένας κύκλος έκλεισε και έχω πολύ όρεξη να βρω τον νέο που θα ανοίξει και θα μου δώσει το κίνητρο να αφοσιωθώ σε αυτό που αγαπώ».