ΑΕΤΟΣ ΓΑΣ-ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ ( Στεφη 17:00)

“Φωτιά στο κόκκινο” θα είναι το ματς ανάμεσα στον Αετό και τον Πορφύρα. Οι δυο σύλλογοι θα κονταροχτυπηθούν για πρώτη φορά στην πρεμιέρα του 2ου ομίλου νότου αναζητώντας το ροζ φύλλο αγώνα, με τις στατιστικές να θέλουν το γηπεδούχο ως φαβορί , μιας και το καλοκαίρι πρωταγωνίστησε στο μεταγραφικό μέτωπο. Από την άλλη ο Κώστας Παπαμάκρος και οι παίκτες του, έχοντας ως… άσο στο μανίκι την εμπειρία τους στη κατηγορία (αν και μεταπήδησαν από τον 1ο όμιλο σε ένα κατά τα λεγόμενα των ιθυνόντων δυσκολότερο όμιλο) θα προσπαθήσουν να πάρουν εκείνοι τους βαθμούς της νίκης.

ΑΟ ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ-ΑΣ ΝΙΚΗ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ (Β΄ Ιλίου, 17:00)
Σε μια δύσκολη δοκιμασία ετοιμάζονται να μπουν οι παίκτες του Φώτη Καρακώστα στο πρώτο επίσημο παιχνίδι τους για τη φετινή σεζόν. Από την άλλη η νίκη Αμαρουσίου θα κατηφορίσει προς το Ίλιον την Κυριακή στις 17:00 με μόνο σκοπό να ξαφνιάσει ένα από τα φαβορί της κατηγορίας και να του κλέψει τους δυο βαθμούς.

 ΠΟΛΙΣ ΑΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ-ΑΕ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ (εθν. Αντιστάσεως, 17:00)

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, ο Πόλις και η Λιβαδειά… έπαιζαν με τις ηχηρές μεταγραφές, τώρα στην έναρξη του πρωταθλήματος ήρθε η ώρα να κοντραριστούν σώμα με σώμα και μέσα στο παρκέ ώστε να λάμψει ο καλύτερος. Μπορεί η ομάδα της Καλλιθέας να κάνει ντεμπούτο για πρώτη στα χρονικά της στην κατηγορία όμως για πολλούς δεν αποκλείεται να ξεπεράσει κάθε όριο κατακτώντας το εισιτήριο για μεγαλύτερα σαλόνια. Στην αντίπερα όχθη, ο Παναγιώτης Αριδάς και οι άνθρωποι του συλλόγου της Βοιωτίας δημιούργησαν έναν ισχυρό… στόλο, ώστε να αποφύγουν τα χτυποκάρδια της περσινής σεζόν.

ΑΟΝΑ ΗΡΟΔΟΤΟΣ-ΑΕ ΨΥΧΙΚΟΥ (Ν Αλικαρνασσού, 17:00)

Μέχρι την Κρήτη θα ταξιδέψει το Ψυχικό την Κυριακή 23/10, όπου και θα αντιμετωπίσει το νεοφώτιστο Ηρόδοτο. Οι φιλοξενούμενοι, επανδρωμένοι σε σχέση με το πρωτάθλημα που άφησαν πίσω τους δεν αρκούνται μόνο στην παραμονή τους στη Γ’ εθνική, αλλά επιδιώκουν το κάτι παραπάνω για την νέα σεζόν. Από την άλλη, ο Γιάννης Κόκκινος θα προσπαθήσει να διατηρήσει αλώβητο το κάστρο της Αλικαρνασσού, ώστε οι νεαροί γεμάτο ταλέντο παίκτες του, να αποκτήσουν και ψυχολογικό αβαντάζ για τη συνέχεα.