Ενδιαφέρον και στην ουρά

Το Κυριακάτικο απόγευμα στις 17:00 θα αναμετρηθούν όλες οι ομάδες του 1ου ομίλου Νότου. Ο Πορφύρας υποδέχεται την Παναχαϊκή σε ένα παιχνίδι διαφοράς ενός… πόντου, όπως επιβεβαιώνεται από την βαθμολογική κατάταξη  και με κύριο πρόβλημα η γνωστή εξαγνιστική κατάσταση των φιλοξενουμένων.

 Ο  άλλος πληγέντας   σύλλογος από οικονομικές  αναταραχές  , αυτός της Πάτρας , θα ταξιδέψει στην Καλαμάτα ώστε να πάρει ένα εύκολο αποτέλεσμα, το οποίο σίγουρα σε περίπτωση κατάκτησης θα του  δώσει κουράγιο για το μέλλον.

Τα βλέμματα όμως συγκεντρώνουν τα παιχνίδια με τις ομάδες που βρίσκονται στην… ουρά κάτι που ίσως αλλάξουν την κατάστασης στη ζώνη του υποβιβασμού.
Συγκεκριμένα, τα παιχνίδια του Κρόνου Αγ. Δημ.- Μίλων και του Τήρων Αγ. Θεοδώρων επί του Κεραυνού Αιγίου είναι αυτά που τα αποτελέσματά τους θα παρουσιάσουν ενδιαφέρον.

Τέλος ,ο πληγωμένος λόγω τραυματισμού του Χάρη Ατζαμόγλου Χολαργός θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας το δεύτερο Έσπερο σε μια αναμέτρηση που θα κριθεί στις λεπτομέρειες μια και οι δυο σύλλογοι στοχεύουν την κατάκτηση της κορυφής της βαθμολογίας

το πρόγραμμα 8ης αγωνιστικής(12/12)

Λεωνίδιο – Παναιτωλικός (Λεωνιδίου 17:00)
Έσπερος Π. Αλ. – Χολαργός (Π. Αλεξιώτισσας 17:00)
Αγ. Παρασκευή – Ακράτα (Κοντόπευκου 17:00)
Παναχαϊκή – Πορφύρας (Παναχαϊκής 17:00)
Καλαμάτα ’80 – Ε.Α. Πατρών (Τέντα 17:00)
Τήρων Αγ. Θεοδ. – Κεραυνός Αιγίου (Αγ. Θεοδώρων 17:00)
Κρόνος Αγ. Δημ. – Μίλων (Αγ. Δημητρίου Νέο 17:00)