Ενδιαφέρον που να… κόβεται στα τρία

Σε τρία παιχνίδια επικεντρώνεται το βαθμολογικό ενδιαφέρον στην 21η αγωνιστική αναφορικά με τις θέσεις της πρώτης τριάδας αλλά και της αποφυγής αγώνα μπαράζ.

Φινάλε με “διπλό” που θα τη βοηθήσει να είναι ευχάριστη η αναμονή για όταν η αυλαία θα πέσει για όλους θέλει η Δόξα Πεύκων στον αγώνα της με τη Κομοτηνή. Η ομάδα των Πεύκων έχει την επόμενη αγωνιστική ρεπό και έτσι θα κάνει ότι μπορεί για να κερδίσει τους ακρίτες και να παρακολουθήσει τη προσπάθεια του Ορφέα Ν. Σκοπού κόντρα στον Απόλλων αλλά και την επόμενη Κυριακή με την Ελευθερούπολη χωρίς άγχος…

Η ομάδα της Καλαμαριάς πάντως θέλει πολύ τη νίκη απέναντι στους Σερραίους προκειμένου έστω και στο φινάλε να πάρει ανάσα… επιβίωσης.

Αντιθέτως, χωρίς άγχος αλλά με πάθος για τη νίκη θα παλέψουν η Ελευθερούπολη με τον Αργοναύτη ενώ το Πευκοχώρι στο τρίτο παιχνίδι στο οποίο υπάρχει βαθμολογικό ενδιαφέρον, όσον αφορά την ομάδα της Χαλκιδικής και τις τελευταίες ελπίδες για συμμετοχή στη δυάδα, (έστω και στο παραπέντε), θέλει να αποχαιρετίσει την έδρα του με νίκη έχοντας ως αντίπαλο τον Μέγα Αλέξανδρο.

Μαντουλίδης και Ιωνικός θα τα… πούνε από κοντά τον επόμενο μήνα.

Το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής:

Κομοτηνή-Δόξα Πεύκων (ΔΑΚ Κομοτηνής, 18:00)
Ελευθερούπολη-Αργοναύτης  (Ελευθερούπολης, 18:00)
Μαντουλίδης-Ιωνικός Ιων.(09/05)
Πευκοχώρι-Μ. Αλέξανδρος  (Ν. Τριγλίας, 18:00 )
Απόλλων Καλ.-Ορφέας Ν. Σκ.. (ΔΑΚ Καλαμαριάς, 18:00)
ρεπό: Τιτάνες Δράμας