Ενδιαφέρον στην ουρά!

Τα παιχνίδια που… κλέβουν την παράσταση είναι της ουράς, όπου και αναμένονται δυνατές κόντρες. Η 25 αγωνιστική περιλαμβάνει τρία κρίσιμα παιχνίδια που μπορεί να κρίνουν την παραμονή των συλλόγων στην κατηγορία…

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ – ΑΜΥΝΤΑΣ (Ερυθραίας, 17:30)

Για τους γηπεδούχους η νίκη είναι μονόδρομος, αλλιώς σε διαφορετική περίπτωση θα βρεθούν αντιμέτωποι με τον υποβιβασμό. Από την άλλη και ο Αμύντας θέλει το «διπλό» για να ξεκαθαρίσει όσο το δυνατόν συντομότερα με την υπόθεση παραμονή. Με τις γνωστές απουσίες θα παραταχθεί ο Πανερυθραίκός, ενώ από την αντίπερα όχθη ο Αλέξης Ζαβός δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα.

ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ – ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ  (Τρίπολης, 17:30)

Στην Τρίπολη ο Αρκαδικός είναι πάντα ένας δυνατός αντίπαλος, ακόμα και αν είναι αδιάφορος βαθμολογικά. Οι φιλοξενούμενοι θα παλέψουν για τους δύο βαθμούς καθώς χρειάζονται νίκες για να σωθούν. Εκτός από τους γηπεδούχους είναι ο Γιάννης Αντωνιάδης και Δημήτρης Κατιάκος.

ΡΕΘΥΜΝΟ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ (ΔΚΓ Ρεθύμνου, 17:30)

Με στόχο να επαναλάβουν την εμφάνιση της περασμένης αγωνιστικής, το Ρέθυμνο αντιμετωπίζει τον Απόλλωνα. Η ομάδα του Στέργιου Κουφού έχει αποδείξει ότι στην έδρα της είναι πολύ ισχυρή, ενώ η νίκη θα τους διατηρήσει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Οι «μελανόλευκοι» έχοντας αμφίβολο τον Αρη Κορωνίδη θα «χτυπήσουν» το παιχνίδι διεκδικώντας ότι καλύτερο.

ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ – ΚΑΟΔ (Λαγκαδά, 17:30)

Τη νίκη που θα τους φέρει πιο κοντά στην παραμονή θέλουν στον Λαγκαδά. Από την άλλοι, οι Δραμινοί επιδιώκουν να βάλουν… φρένο στις δύο σερί ήττες και να πάρουν τους δύο βαθμούς που θα τους εξασφαλίσουν και μαθηματικά την άνοδο.

ΑΕΚ ΑΡΓΟΥΣ – ΠΑΓΚΡΑΤΙ (Αργους, 17:30)

Από τα πιο κρίσιμα παιχνίδια καθώς ο νικητής θα πάρει βαθιά ανάσα όσον αφορά την παραμονή. Η ομάδα του Κώστα Οικονομάκη θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της καθώς την περιμένει και δύσκολη συνέχεια, ενώ οι «ροσονέρι» αναμένεται να παλέψουν για το «διπλό». Το θετικό για τους γηπεδούχους είναι ότι δεν αντιμετωπίζουν αγωνιστικά προβλήματα, ενώ στην αντίπερα όχθη αμφίβολος είναι ο Δημήτρης Λόλας.

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ – ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ (Β’ Ελευσίνας, 17:30)

Με στόχο να επιστρέψει στις νίκες ο Πανελευσινιακός υποδέχεται τους Ικαρους Σερρών. Οι «κυανοκίτρινοι» θέλουν πάση θυσία το «διπλό», ώστε να συνεχίσουν να ελπίζουν για την κατάκτηση της τρίτης θέσης. Οι Σερραίοι θα ταξιδέψουν χωρίς τον Λευτέρη Χτζηκυριακίδη, ενώ εκτός παραμένει ο Φίλιππος Συμεωνίδης.

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΤΡΩΝ – ΚΟΡΟΙΒΟΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ (Ροϊτικων, 17:30)

Αλλο ένα σημαντικό παιχνίδι με μεγάλη βαθμολογική σημασία. Οι «πορτοκαλί»  θέλουν να ρεφάρουν την ήττα από τη Νήαρ Ηστ και να πάρουν δύο πολύτιμους βαθμούς που θα τους απομακρύνουν από την ανεπιθύμητη ζώνη! Ο σύλλογος της Αμαλιάδας θέλει να πάρει την τέταρτη σερί νίκη του και να παραμείνει ζωντανός στο κυνήγι της παραμονής. Χωρίς τον Σάκοτα συνεχίζουν οι πατρινοί, ενώ από την άλλη χωρίς τον Μάριο Μαραλόν.

ΛΑΥΡΙΟ – ΝΗΑΡ ΗΣΤ (Λαυρίου, 17:30)

Με ανεβασμένο ηθικό το Λαύριο φιλοξενεί τη Νήαρ Ηστ. Οι γηπεδούχοι έδειξαν ότι ανέκτησαν τη φόρμα τους και για γι΄αυτό έχουν και τον πρώτο λόγο σε αυτήν την αναμέτρηση.