Ενδιαφέρον για το Παγκράτι

Το ενδιαφέρον του για να εισχωρήσει στα κοινά του Παγκρατίου έχει εκφράσει ο μεγαλοεπιχειρηματίας Απόστολος Τσιπίδης προς  τον πρόεδρο του Παγκρατίου Δημήτρη Παπακυριακή.

Ο Τσιπίδης στο πρόσφατο παρελθόν είχε εμπλακεί στα κοινά τόσο του ποδοσφαιρικού τμήματος της Καστοριάς, ενώ στην πορεία είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον τόσο για να εμπλακεί στον Μακεδονικό δίχως να προχωρήσουν οι διαβουλεύσεις, όσο και στον Ηρακλή. Οι διοικούντες το Παγκράτι, πάντως, εξετάζουν προσεκτικά την πρόταση του Τσιπίδη κι οι συζητήσεις είναι σε προχωρημένο στάδιο.

Αναλυτικά:

«Η διοίκηση του Α.Ο Παγκρατίου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει ότι βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον μεγαλοεπιχειρηματία Απόστολο Τσιπίδη, ο οποίος δραστηριοποιείται στα Βαλκάνια με έδρα την Σερβία και κατέχει το 35% των μετοχών του Ερυθρού Αστέρα.

Ο κος Τσιπίδης έχει εκδηλώσει επίσημα το ενδιαφέρον του προς τον πρόεδρου του Παγκρατίου Δημήτρη Παπακυριάκη για να εισχωρήσει στα κοινά του συλλόγου. Η διοίκηση από την πλευρά της εξετάζει προσεκτικά την υπόθεση και τις επόμενες ημέρες αναμένεται ταξίδι του προέδρου μας στο Βελιγράδι για τις περαιτέρω διαπραγματεύσεις».