Ενημέρωση για τα αυτονόητα…

Η ΕΟΚ διευκρίνισε με σημερινή ανακοίνωσή της ότι θα πραγματοποιηθεί κλήρωση (πότε;) για την ανακατανομή των ομάδων στους τέσσερις ομίλους της Γ’ Εθνικής και γνωστοποίησε ότι τα πρωταθλήματα ολοκληρώθηκαν με επιτυχία. Αυτά όμως είναι αυτονόητα.

Η Ελληνική Ομοσπονδία δεν μας ενημέρωσε και τι θα γίνει με τις ομάδες που βρίσκονται στο… μεταίχμιο (μεταξύ Γ’ Εθνικής και τοπικών πρωταθλημάτων) και δεν γνωρίζουν μετά βεβαιότητας που θα παίζουν.

Η Καλαμάτα ’80, ο Μίλωνας, οι Τιτάνες Δράμας και ο Αστέρας Λάρισας, ακόμα και η Πεντέλη βρίσκονται στον αέρα, αφού η ΕΟΚ δεν ξεκαθαρίζει στις προκηρύξεις της εάν στις ομάδες που υποβιβάζονται τελικά συνυπολογίζονται και αυτές που δεν πήραν καθόλου μέρος την περασμένη σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σύμφωνα με το άρθρο 11 – παρ. Δ’ της Εθνικής Προκήρυξης Πρωταθλήματος Γ΄Εθνικής Κατηγορίας Περιόδου 2012-2013 και μετά την ολοκλήρωσή της διαδικασίας ανόδου και υποβιβασμού Σωματείων, θα γίνει κλήρωση για την ανακατανομή των Σωματείων ΕΣΚΑ, ΕΣΚΑΝΑ και ΕΚΑΣΘ σε 2 ομίλους του Νότου και 2 ομίλους του Βορρά αντίστοιχα.

Σε κάθε όμιλο θα ενταχθούν με την κλήρωση τόσα σωματεία ΕΣΚΑ, ΕΣΚΑΝΑ και ΕΚΑΣΘ όσα ακριβώς απαιτούνται για να συμπληρωθεί ο προβλεπόμενος αριθμός Σωματείων σε κάθε όμιλο Νότου και σε κάθε όμιλο Βορρά της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Τα εθνικά ολοκληρώθηκαν με επιτυχία και η κλήρωση για τη σεζόν 2013-14 θα πραγματοποιηθεί τον Αύγουστο».