Ενημέρωση για τα εισιτήρια και livestreaming

Τα πρώτα 100 εισιτήρια για τον επερχόμενο αγώνα ανάμεσα στον ΟΦΗ και την ΑΕΚ εξαφανίστηκαν μέσα σε λίγες ώρες. Για το λόγο αυτό η διοίκηση των κρητικών εξέδωσε ανακοίνωση για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων καθώς τα υπόλοιπα 300 εισιτήρια θα διατεθούν την ημέρα του αγώνα.

Ωστόσο ο ΟΦΗ απάντησε αρνητικά στο αίτημα της ΑΕΚ για παραχώρηση 150 εισιτηρίων, κάτι το οποίο δεν έγινε αποδεκτό και από την Αστυνομία.

Η ανακοίνωση:

«Γνωστοποιούμε ότι για τον αγώνα με την ΑΕΚ, έχουν εκδοθεί 500 εισιτήρια. Τα 100 εισιτήρια αξίας 5 ευρώ, διατέθηκαν στους συνδέσμους (συνδεσμικό εισιτήριο).

Εκατό εισιτήρια διατέθηκαν από τα γραφεία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ τα οποία (μετά την χθεσινή ανακοίνωσή μας) εξαντλήθηκαν.

Τα εναπομείναντα 300 θα διατεθούν στο φίλαθλο κόσμο μας, στο κλειστό ΒΑΚ την ημέρα του αγώνα.

Παρακαλούνται οι φίλοι της ομάδας μας, για καλύτερη εξυπηρέτηση τους, να βρίσκονται μια ώρα νωρίτερα πριν το παιχνίδι,  (ώστε να διευκολύνουν την είσοδο τους στο κλειστό), καθώς θα υπάρχει έλεγχος από την Αστυνομία».

Το παιχνίδι μπορούν να παρακολουθήσουν όσοι ενδιαφέρονται τον αγώνα ζωντανά:

Αναλυτικά:

«To CretePlus.gr, σε συνεργασία με το kretaworldbasket.gr, καινοτομεί και γίνεται το πρώτο πόρταλ στην Ελλάδα που καλύπτει αποκλειστικά αγώνες επαγγελματικής κατηγορίας, μέσω livestreaming!  Είναι χαρά και μεγάλη τιμή να «στριμάρουμε» την προσπάθεια του ΟΦΗ στην Α2, χωρίς συνδρομές και περιορισμούς.

Το creteplus.gr δίνει την δυνατότητα σε όλους τους οπαδούς του ΟΦΗ, εντός αλλά και εκτός Κρήτης, όπως επίσης και σε όλους αυτούς που αγαπάνε το Μπάσκετ και τον αθλητισμό να παρακολουθήσουν live όλους  τους εντός έδρας αγώνες του ΟΦΗ. Το λαοφιλέστερο σωματείο της Κρήτης δίνει την μάχη του στην Α2, και όσοι δεν μπορέσετε να βρεθείτε στο γήπεδο μπορείτε απλά με ένα κλικ να ζήσετε λεπτό προς λεπτό την αναμέτρηση από το web TV του creteplus.gr».