Ενισχύεται και… εκτός παρκέ ο Φίλιππος Βέροιας!

Οι κινήσεις ενίσχυσης του Φιλίππου Βέροιας από τους ιθυνόντες τον σύλλογο δεν γίνονται “στοχεύοντας” μόνο εντός του παρκέ. Αλλά και εκτός αυτού! Με τον σύλλογο να προχωρά σε μία ακόμη χορηγική συνεργασία με μία εταιρία που εδρεύει στην ευρύτερη περιοχή. Ο λόγος για την ΕΥΡΩΦΑΡΜ Α.Ε., το σήμα της οποία θα φιγουράρει στην μπλούζα προθέρμανσης της ομάδας, προβάλλοντας έτσι την εταιρία και την εξειδίκευσή της.

Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:

“Η διοικούσα επιτροπή του τμήματος καλαθοσφαίρισης του ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας ανακοινώνει την έναρξη της χορηγικής της συνεργασίας με την ΕΥΡΩΦΑΡΜ Α.Ε. Η εν λόγω εταιρεία εδρεύει στο 3ο χλμ της ΠΕΟ Αλεξάνδρειας-Βέροιας και εξειδικεύεται στην παροχή λύσεων στην παραγωγική διαδικασία του πρωτογενούς τομέα.
Η ΕΥΡΩΦΑΡΜ Α.Ε. αναλαμβάνει τον τίτλο του ΕΠΙΣΗΜΟΥ ΧΟΡΗΓΟΥ του αντρικού τμήματος και το λογότυπό της θα κοσμεί την μπροστά όψη του warm up (μπλούζα προθέρμανσης) της ομάδας. Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε δημοσίως τον πρόεδρο της εταιρείας κο Ταμπαρόπουλο Αθανάσιο και τον διευθύνοντα σύμβουλο κο Χαλκίδη Βασίλειο για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στην ομάδα και στο πλάνο μας και ευελπιστούμε να τους έχουμε στο πλευρό μας και για τα επόμενα χρόνια.

ΕΥΡΩΦΑΡΜ Α.Ε. – Σύντομο εταιρικό προφίλ

Η ΕΥΡΩΦΑΡΜ Α.Ε. από το 1993 παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις στην πρωτογενή παραγωγή καλύπτοντας όλες τις καλλιεργητικές ανάγκες από τη σπορά μέχρι τη λίπανση και τη φυτοπροστασία.

Με υψηλή ποιότητα προϊόντων από τις κορυφαίες εταιρίες του κόσμου και με άριστη τεχνογνωσία από εξειδικευμένους γεωπόνους, η ΕΥΡΩΦΑΡΜ αποτελεί σήμερα εγγύηση για τον Έλληνα παραγωγό.

Συγκεκριμένα η ΕΥΡΩΦΑΡΜ καλύπτει όλες τις ανάγκες του γεωργικού τομέα, όπως: αντιπροσώπευση, διακίνηση και διανομή λιπασμάτων, προϊόντων φυτοπροστασίας, σπόρων, βιολογικών προϊόντων και γεωργικών εφοδίων, καθώς και συστημάτων υποστήλωσης και αντιχαλαζικής προστασίας.

Επίσης, μέσω της FRESH FARM δραστηριοποιείται στους τομείς της συγκέντρωσης, διαλογής, επεξεργασίας, συντήρησης και εμπορίας φρέσκων φρούτων ολοκληρωμένης και βιολογικής καλλιέργειας”.