Ενισχύεται με Σταφυλά, Παπαδόπουλο

Οι προσπάθειες για ένα νεανικό αλλά «καυτό» ρόστερ συνεχίζονται για τη Φλόγα. Οι Θεσσαλονικείς απέκτησαν δύο πολύ έμπειρους παίκτες στη Γ΄ Εθνική κατηγορία, τον Βαγγέλη Σταφυλά και τον Σάββα Παπαδόπουλο και απομένει μόνο ένα κομμάτι για να ολοκληρωθεί και το φετινό παζλ.

Ο πρώτος αγωνίστηκε τη περασμένη χρονιά στον Μέγα Αλέξανδρο, είναι 25 ετών με ύψος 1.96 και θα ενισχύσει την Αναγέννηση στη θέση του πάουερ φόργουορντ. Ο δεύτερος έπαιζε επίσης στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στον Αργοναύτη Καλαμαριάς, είναι 33 ετών, με ύψος 2.03 και αγωνίζεται ως σέντερ.

Δύο σημαντικές προσθήκες που με την πλούσια εμπειρία του, (ιδίως ο Παπαδόπουλος ο οποίος έχει αγωνιστεί σε ομάδες και του Βορρά αλλά και του Νότου) θα μπορέσουν να βοηθήσουν σε μεγάλο βαθμό τους νεαρούς συμπαίκτες τους στη νέα φετινή χρονιά.

Πλέον, απομένουν μόνο τα αποτελέσματα από τις επαφές διοίκησης και τεχνικής ηγεσίας με το τελευταίο «τεσσάρι» που τους ενδιαφέρει προκειμένου η Φλόγα να «κλείσει» τον φετινό της μεταγραφικό κύκλο.

Πέρα όμως από τις μεταγραφές, ο προπονητής Νεκτάριος Καραγιαννίδης συνεχίζει τον σχεδιασμό του και αναφορικά με τα φιλικά προετοιμασίας της ομάδας. Το πρώτο είναι προγραμματισμένο για την Πέμπτη με την Νίκη Νεοχωρούδας, το επόμενο τη
Δευτέρα με την Νεάπολη και εκτός απροόπτου το τελευταίο φιλικό αυτής της τριάδας την Τετάρτη με τον Ιωνικό Ιωνίας.