Ενισχύθηκε με Παπαχατζή ο Πρωτέας

Ο Πρωτέας χτίζει την ομάδα από τα θεμέλιά της, γι΄αυτό και ενέταξε στο δυναμικό του τον Θανάση Παπαχατζή, ο οποίος θα αναλαμβάνει το ρόλο του τεχνικού διευθυντή των Ακαδημιών. 

Αναλυτικά:

«Η Διοίκηση του Α.Ε.Ο. Πρωτέας Βούλας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον κ. Θανάση Παπαχατζή ο οποίος αναλαμβάνει Τεχνικός Διευθυντής των Ακαδημιών του Πρωτέα.

Ο κ. Παπαχατζής είναι απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ Αθηνών με μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο της North Carolina. Ξεκίνησε την προπονητική σαν προπονητής τμημάτων υποδομής του Γυμναστικού Συλλόγου Αμαρουσίου. Επιστρέφοντας από την Αμερική εργάστηκε, μεταξύ άλλων, σαν Assistant Coach στην Εθνική ομάδα των Ανδρών, σε Παναθηναικό (πρωταθλητής Ευρώπης το 1996, πρωταθλητής Ελλάδος το 1998, 1999, κυπελλούχος Ελλάδος το 1996), Ολυμπιακό (κυπελλούχος Ελλάδος το 2002), ΑΕΚ, Άρη, Πανιώνιο, Lokomotiv Kuban, Shandong Κίνας. Σαν πρώτος προπονητής εργάστηκε, μεταξύ άλλων, σε Περιστέρι, Πανιώνιο, ΑΠΟΕΛ Κύπρου, Απόλλωνα Πατρών, Hoops Λιβάνου. Τα τελευταία δύο χρόνια είναι Τεχνικός Διευθυντής στην Ακαδημία της Σχολής Παναγιωτόπουλου στην Παλλήνη ενώ από το 2017 διοργανώνει δικά του προγράμματα για camps και σεμινάρια προπονητών.
Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα».