Ενισχύθηκε με Σπυρόπουλο η Μύκονος

Μετά τις ανανεώσεις των Μάρτζού και Τσάμη, σειρά πήραν οι προσθήκες στη Μύκονο, με τους νησιώτες να ανακοινώνουν την απόκτηση του Τάσου Σπυρόπουλου ενισχύοντας την ομάδα κάτω από το καλάθι.

Ο 27χρονος σέντερ αναμένεται να βοηθήσει ιδιαίτερα το συγκρότημα του Γιάννη Τζήμα, με τις παραστάσεις του, καθώς την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν στη Λάρισα και την Basket League, έχοντας συνολικά 22 πόντους, 12 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα και 9 λάθη σε 6,2 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο.

Η ανακοίνωση:

«Κατευθείαν από την ομάδα της ΚΑΕ ΛΑΡΙΣΑ, την μεγάλη φετινή έκπληξη της Basket League ,υποδεχόμαστε με το καλό στο νησί της Μυκόνου τον καινούργιο «Πύργο» της ομάδας μας. Ο 27χρονος ύψους 2.08μ PF/C Τάσος Σπυρόπουλος αποτελεί την πρώτη σπουδαία κίνηση μας για τις θέσεις των «ψηλών».

Ενας εξαιρετικός παίκτης -και χαρακτήρας- οπου οι συστάσεις και το βιογραφικο του με συνεχομενες χρονιες στην Α2 και την Α1,μιλουν απο μόνες τους,

Ο Τάσος Σπυρόπουλος ξεκίνησε την επαγγελματική σταδιοδρομία του κατά την περίοδο 2010-11, στην Ελληνική Α1 Κατηγορία με τον ΠΑΟΚ .

Εντάχθηκε στον Πανιώνιο στην πρώτη κατηγορία το 2012.

Στη συνέχεια έπαιξε στην Α2 Εθνική Κατηγορία με τον Δούκα, την περίοδο 2015–16.

Μετακινήθηκε στην Λάρισα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας, για τη χρονιά 2016–17.

Εν συνεχεία, στον Χολαργό στην Α2 Εθνική Κατηγορία, για την περίοδο 2017–18 ενω την τριετία 18-21 πανηγυρισε την Ανοδο στην Α1 με τον Ερμή Αγιάς και κατοπιν στην ΚΑΕ Λαρισα και την Α1 μεχρι και την φετινή χρονιά.

Με τις μικρές εθνικές ομάδες της Ελλάδας, ο Σπυρόπουλος έπαιξε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U16 του 2011 της FIBA, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U18 του 2013 της FIBA και στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U20 του 2015 της FIBA .

Τάσο είμαστε ιδιαιτέρως χαρούμενοι και με το καλό να έρθεις στο νησί για μια μεγάλη χρονιά!

Προχωράμε!».