Ενισχύθηκε με Χατζημιχαηλίδη ο Μακεδονικός

Με… φόρα συνεχίζει ο Μακεδονικός να στελεχώνει το ρόστερ της νέας χρονιάς. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης λοιπόν, προχώρησε σε .ακόμα μία μεταγραφή, αυτή του Νίκου Χατζημιχαηλίδη, ενισχύοντας με εμπειρία την περιφερειακή γραμμή της ομάδας.

Η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση του Μακεδονικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον καλαθοσφαιριστή Νίκο Χατζημιχαηλίδη.

Ο 31χρονος υψηλόσωμος (1,87μ.) αθλητής αγωνίζεται ως playmaker και point guard και διακρίνεται για το γεγονός ότι… έχει το know-how τόσο για τις ανόδους στη Β Εθνική όσο και για την ίδια την κατηγορία.

Στην τρίτη τη τάξει εθνική κατηγορία είχε οδηγήσει την Ευκαρπία (προηγουμένως αγωνιζόταν στον Αχιλλέα Τριανδρίας), πριν μετακομίσει στην Ξάνθη, κατορθώνοντας το ίδιο επίτευγμα και με την ομάδα της Ασπίδας! Ως βασικό γρανάζι της ομάδας των Μαχητών Πεύκων για τέσσερα χρόνια 2015-2019 κέρδισε άλλη μία άνοδο στην Β’ Εθνική. Το 2019 επέστρεψε στην Ευκαρπία και αγωνίστηκε μαζί της στη Β’ Εθνική, ενώ την τελευταία διετία φόρεσε τη φανέλα της Σταυρούπολης. Τι κατάφερε; Να πάρει ακόμη μία άνοδο στη Β’ Εθνική!

Η διοίκηση του συλλόγου καλωσορίζει τον Νίκο και του εύχεται υγιή σεζόν με επιτυχίες τόσο σε ομαδικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο!».