Ενωτικό μήνυμα στην Κρήτη

Στην Κρήτη βρέθηκε τα τελευταία 24ωρα ο γ.γ. της ΕΟΚ Τάκης Τσαγκρώνης μαζί με τον οικονομικό διευθυντή της Ομοσπονδίας Γιάννη Μορώνη και συζήτησαν με εκπροσώπους σωματείων του νησιού. Ο γ.γ. έθεσε τον προβληματισμό της ομοσπονδίας για τις επικείμενες εκλογές της ΕΚΑΣΚ και παράλληλα τόνισε στους εκπροσώπους ότι θα πρέπει όλοι να είναι ενωμένοι. Εκείνο, βέβαια, που τους συνέστησε είναι όσοι εκλεγούν “να βάλουν πάνω απ όλα το συμφέρον του Κρητικού μπάσκετ κι όχι των σωματείων“. Επίσης τόνισε, ότι “τα σωματεία εκλέγουν, κι αυτά ορίζουν εκπροσώπους στις εκλογές”.

Η δεύτερη αυτή επίσκεψη του γ.γ. της ΕΟΚ στην Κρήτη είχε ενωτικό χαρακτήρα, ενώ άκουσε με προσοχή κι όλα τα προβλήματα που του τέθηκαν απ’ τους εκπροσώπους. Εκείνο, βέβαια, που επεσήμανε είναι ότι η κρίση έχει επηρεάσει για τα καλά το ελληνικό μπάσκετ κι αυτό είναι κάτι παραπάνω από εμφανές.

Ανάλογη κίνηση, πάντως από πλευράς του γ.γ. της ομοσπονδίας αναμένουν και στη Ρόδο, προκειμένου να ξεπεραστούν τα προβλήματα που υπάρχουν και να ξεκινήσουν (επιτέλους) τα τοπικά πρωταθλήματα. Σύμφωνα με πληροφορίες (προερχόμενες από το 12soccer.gr) το πρώτο τζάμπολ θα γίνει μετά τις εκλογές και ενδεχομένως τις τελευταίες ημέρες του Νοεμβρίου, ωστόσο η κατάσταση εξακολουθεί να παραμένει ρευστή, κάτι που εύλογα προβληματίζει όλους τους εμπλεκόμενους με το τοπικό μπάσκετ.

Πληροφορίες: kritikobasket.gr & 12soccer.gr