Εν αναμονή φινάλε και το καλύτερο έπεται…

Με το μυαλό ήδη σε ότι θα γίνει μετά το τέλος του πρωταθλήματος είναι όλοι στο Πευκοχώρι. Όχι, δεν σκέφτονται ήδη την επόμενη χρονιά αλλά το παιχνίδι που θα χρειαστεί να δώσουν για να πετύχουν αυτό που θέλουν έστω και μέσω… παρακαμπτήριου δρόμου, δηλαδή μπαράζ ανόδου με την αντίστοιχη ομάδα του πρώτου ομίλου.

Αν το τέλος τους βρει στη θέση που είναι τώρα θα αγωνιστούν με τον τέταρτο του άλλου ομίλου όπου μπορεί να υπάρχει φαβορί αλλά όχι μαθηματικά γνωστός αντίπαλος.

Βέβαια υπάρχει μια σκέψη και για τη τρίτη θέση η οποία δεν έχει και μαθηματικά κριθεί αν και αυτή τη στιγμή ο Ορφέας έχει τον πρώτο λόγο λόγω των δύο νικών επί του Πευκοχωρίου.

Υπάρχει όμως και ένα μικρό περιθώριο να βγει τρίτο το σωματείο της Χαλκιδικής με δική του νίκη και ήττα του Ορφέα. Αν και στο τελευταίο παιχνίδι του σε μια εβδομάδα θα χρειαστεί να ξεπεράσει εκτός τον πρωτοπόρο και πρωταθλητή του ομίλου Ιωνικό Ιωνίας ενώ ο αντίπαλος του με τον οποίο ισοβαθμεί αγωνίζεται εντός έδρας κόντρα στην Ελευθερούπολη.

Το Σαββατοκύριακο που διανύουμε είναι πάντως διήμερο ξεκούρασης ενόψει του δύσκολου φινάλε λόγω άλλωστε της νέας διακοπής η οποία αυτή τη φορά προέκυψε από τις εκλογές που θα γίνουν αύριο. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπήρξαν μέσα στην εβδομάδα και έτσι με την επιστροφή τους στο γήπεδο την επόμενη εβδομάδα ο κ. Πλατής και οι συνεργάτες του θα έχουν όλους τους παίκτες στη διάθεση τους.