Αναμέτρηση με μεγάλο κίνητρο και για της δυο ομάδες θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Κυριακής(17/04) στο Ίλιον όπου η Ένωση θα υποδεχτεί το πρωτοπόρο Ηράκλειο. Oι κρητικοί, δεν θα εχουν στη διάθεσή τους τον Γιώργο Αρναουτάκη ,αφου θα απουσιαζει για  ακόμα μια φορά από στις επάλξεις, καθώς ταλαιπωρείται ακόμα από τον απρόσμενο τραυματισμό του στον αντίχειρα.

Παρόλα αυτά,  θέλουν πάσα θυσία τους δυο βαθμούς ώστε να συνεχίσουν να ελπίζουν στο όνειρο της ανόδου. Στην αντίπερα οχθη, ο Φώτης Καρακώστας και οι παίκτες του προσπαθούν να αφήσουν πίσω τους τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα και να αγωνιστούν για την υπερασπίση της τρίτης θεσης στη κατάταξη.

Το αποτέλεσμα του συγκεκριμένου ματς είναι κινητήριος μοχλός και για άλλες ομάδες του 2ου ομίλου νότου καθώς σε περίπτωση ήττας της ομάδας του Μανόλη Δημητριάδη και επικράτησης του Φιλαθλητικού επί του Σπόρτιγκ ο σύλλογος της Ζωγράφου θα κατακτήσει τα σκήπτρα του βαθμολογικού πίνακα βάζοντας ταυτόχρονα σε δύσκολες σκέψεις τους «μπλαουγκρανα».

Αξιοπρόσεκτο ματς αναμενεται αυτό ανάμεσα στον Αργοναύτη Τριγλίας και την Έξω Παναγίτσα, μιας και η ανώμαλη προσγείωση της περασμένης αγωνιστικής για την ομάδα της Ραφήνας δεν της αφήνει πολλά περιθώρια στο κυνήγι της παραμονής .
Έχοντας ξεπεράσει την γκέλα στα Πατήσια, η Λιβαδειά υποδέχεται το αναζωογονημένο Ψυχικό με τη μόνη προϋπόθεση να πάρει την 12η νίκη της στο πρωτάθλημα.

Την ύπαρξη τους στην κατηγορία της Γ’ εθνικής παλεύουν η Χαλκίδα και ο Εργοτέλης φιλοξενώντας τη Γέρα και το μαθηματικά πια υποβιβασμένο Φάληρο αντίστοιχα, με διαφορά των δυο αναμετρήσεων 6 ωρών.

Το πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής:

Χαλκίδα – Παπάδος Γέρας (Κανήθου, 12:00)
Λιβαδειά – Ψυχικό (Λιβαδειάς, 17:00)
Αργοναύτης Τριγλίας – Έξω Παναγίτσα (Ραφήνας, 17:00)
Ένωση Ιλίου – Ηράκλειο (Β’ Ιλίου, 17:00)
Φιλαθλητικός –Σπόρτιγκ (Ζωγράφου, 17:00)
Εργοτέλης – Π. Φάληρο    (Λίντο, 17:00)