Εξαιρετικά αμφίβολος ο Μελίδης

Επειτα από σχεδόν ένα μήνα αγωνιστικής απραξίας (σε επίπεδο επίσημων αγώνων), ο Αίας Ευόσμου ρίχνεται πάλι στη μάχη του πρωταθλήματος με ένα ματς στο οποίο η νίκη θεωρείται εκ των ων ουκ άνευ. Οι “ερυθρόλευκοι” θα υποδεχθούν τη ΜΕΝΤ στο κλειστό του Ευόσμου και ο Γιώργος Μελίδης εξακολουθεί να θεωρείται αμφίβολος για το πρόβλημα στους προσαγωγούς που τον ταλαιπωρεί εδώ και ένα μήνα.

«Είναι ένα παιχνίδι το οποίο κρύβει πολλές δυσκολίες. Εμάς μας αγχώνει το μεγάλο διάστημα αγωνιστικής απραξίας που έχουμε όπου θα προσπαθήσουμε να μην μας επηρεάσει. Όλο το προηγούμενo διάστημα προσπαθήσαμε να δουλέψουμε σκληρά για να παρουσιαστούμε εμφανώς βελτιωμένοι από εδώ και πέρα» λέει ο Στέργιος Γκούμας.

«Για εμάς δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη, γιατί σε διαφορετική περίπτωση παραμένουμε κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού. Ξέρουμε ότι και οι αντίπαλοι μας «καίγονται» για τη νίκη μετά την ήττα που είχαν στην έδρα τους από τον Ηρακλή, αλλά ελπίζουμε να είμαστε εμείς αυτοί που θα κατακτήσουν στο τέλος το ροζ φύλλο» συμπλήρωσε ο τεχνικός του Αίαντα, που έχει προγραμματίσει και φιλικό αγώνα με το Ιωνικό Ιωνίας για απόψε στις 18:00.

Πηγή: northbasket.gr