«Εξαιρετική η πορεία του Παγκρατίου»

Το Παγκράτι σημείωσε μία νίκη (επί της Αγίας Παρασκευής) που επί της ουσίας του διασφαλίζει ότι δεν θα… μπλέξει σε περιπέτειες και ο Δημήτρης Λιόγας ανέλυσε στο σάιτ του ΣΕΠΚ τι ισχύει από εδώ  και πέρα για την ιστορική ομάδα της Αθήνας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τη μέχρι τώρα πορεία του Παγκρατίου:

«Με δεδομένη τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που βιώνει όλο το ελληνικό μπάσκετ και η χώρα μας γενικότερα, την κρίνω εξαιρετική. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από την αγωνιστική εικόνα της ομάδας μέχρι στιγμής και φυσικά από την προσπάθεια που καταβάλουν οι παίκτες μου, δεδομένων των δυσκολιών που προανέφερα. Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να πω ένα ευχαριστώ στον κύριο Μπογονικολό».

Για τη νίκη επί της Αγίας Παρασκευής:

«Ήταν πάρα πολύ σημαντική νίκη γιατί αν χάναμε αυτό το παιχνίδι θα είχαμε σίγουρα σοβαρό πρόβλημα, ακόμα και για την παραμονή μας στην κατηγορία. Με αυτό το αποτέλεσμα είμαστε πιο άνετοι γιατί μας δίνει τη δυνατότητα να απομακρυνθούμε από τις θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό. Ήταν επίσης πολύ σημαντική και για τον τρόπο με τον οποίον επιτεύχθηκε. Δείξαμε ψυχή και κερδίσαμε ένα παιχνίδι που φαινόταν χαμένο στην κανονική διάρκεια».

Για τους στόχους του Παγκρατίου κι αν έχουν αλλάξει:

«Ο στόχος του Παγκρατίου ήταν και παραμένει η παραμονή στην κατηγορία. Τώρα αισθανόμαστε καλύτερα για τη θέση που έχουμε αλλά έχει δρόμο ακόμα το πρωτάθλημα και πρέπει να είμαστε σοβαροί για να μην έχουμε πρόβλημα μέχρι τέλους. Το θέμα είναι να παίζουμε σε κάθε αγώνα το καλύτερο μπάσκετ που μπορούμε και να είμαστε αξιοπρεπείς στο γήπεδο».