Εξελίξεις και αισιοδοξία στον Λαγκαδά

ksouridas_xouridas-ermisΑντιπάλους που θα συναντήσει και στο νέο πρωτάθλημα είχε τη δυνατότητα να αντιμετωπίσει ο Ερμής Λαγκαδά στα “Μαυροσκόφεια” όπως για παράδειγμα την Ένωση Καβάλας τη Τετάρτη το βράδυ.

Ο προπονητής Τάκης Ξουρίδας τόνισε αρκετά ευχαριστημένος από τη προετοιμασία, αν και έχουν ακόμη αρκετή δουλειά αφού πριν από την αναμέτρηση στο Ιβανώφειο είχε προηγηθεί ένα φιλικό μόνο και το παιχνίδι κυπέλλου με την Αγ. Παρασκευή.

Πάντως είναι και ελαφρώς προβληματισμένος από το γεγονός ότι δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη το ρόστερ. Οι θέσεις τις οποίες ενδιαφέρονται να καλύψουν είναι αυτές του άσσου και του σέντερ, δύο δηλ. από τα πιο καίρια σημεία σε μια ομάδα. Πάντως όλοι στον Λαγκαδά είναι αισιόδοξοι ότι μέσα στις επόμενες ημέρες δεν αποκλείεται να υπάρχουν εξελίξεις αφού οι επαφές με τους παίκτες που θα ήθελε ο πολύπειρος τεχνικός έχουν ήδη γίνει και περιμένουν πλέον τις απαντήσεις.

Στη καλύτερη δυνατή προετοιμασία θα βοηθήσει φυσικά και η καθιερωμένη πλέον διοργάνωση του τουρνουά “Γεωργούδεια” που διοργανώνει ο Ερμής Λαγκαδά και έχει γίνει πλέον θεσμός στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης.