Εξελίξεις και αναμένεται και… συνέχεια

Οι εξελίξεις τρέχουν στον Μακεδονικό και όλοι τις παρακολουθούν όλοι με μεγάλο ενδιαφέρον. Τα οικονομικά προβλήματα έκαναν αισθητή τη παρουσία τους για ακόμη μια φορά στον Μακεδονικό με τη χορηγό εταιρεία να μην έχει ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις τις μέχρι τώρα προς παίκτες και τεχνική ηγεσία.

Τη Δευτέρα το βράδυ μέχρι αργά έγινε μια συνάντηση ανάμεσα σε διοίκηση και χορηγό του σωματείου προκειμένου να ξεκαθαρίσει κάπως το τοπίο, όπου δηλ. θα ανακοίνωνε η εταιρεία αν είναι σε θέση να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις της ή όχι αλλά τελικά το θέμα πήρε παράταση.

Το τεχνικό τιμ του Μακεδονικού πάντως μετά τις εξελίξεις αυτές επέμενε στις παραιτήσεις που είχαν υποβάλει τα μέλη του μετά το τέλος των υποχρεώσεων για το 2010 και αυτές σήμερα έγιναν τελικά δεκτές κάτι που δεν είχε συμβεί στην αρχή. Έτσι ο προπονητής Παναγιώτης Αμοιρίδης και οι άμεσοι συνεργάτες του τελούν υπό παραίτηση για το καλό του συλλόγου όπως τονίζουν αλλά το θέμα δεν αναμένεται να σταματήσει εδώ.

Όπως αναφέρουν, θα παρακολουθούν από κοντά τις εξελίξεις, δηλώνουν καλή συνέχεια στους παίκτες, καλό κουράγιο και… υπομονή που σίγουρα θα χρειαστούν και πως αν κρίνουν απαραίτητο θα προχωρήσουν αργότερα και σε περαιτέρω αποκαλύψεις. Δια την ώρα πάντως δεν θέλησαν να πουν κάτι παραπάνω μη θέλοντας να προκαλέσουν μεγαλύτερη αναστάτωση στην ομάδα σε μια δύσκολη για αυτή περίοδο. Πληροφορίες πάντως αναφέρουν ότι χθες τη προπόνηση την έκανε ο προπονητής Μιχάλης Γιαννουζάκος.