Εξοδοι και δοκιμασίες για τους πρωτοπόρους

psixikoΜπορεί το μεγάλο ντέρμπι να απουσιάζει αλλά η 21η αγωνιστική δεν θα μας αφήσει παραπονεμένους καθώς τα παιχνίδια αναμένονται μαχητικά και αμφίρροπα. Η αρχή γίνεται στο Ψυχικό με την ομάδα του Γιώργου Ρεμεντέλα να υποδέχεται την Κύμη, αλλά ανταγωνιστικά ματς περιμένουμε και σε Περιστέρι και Δαίς.

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ – ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ (Ανδρ. Παπανδρέου, 17:00)

Ακρως αμφίρροπο αναμένεται το παιχνίδι στο Περιστέρι, όπου οι παίκτες του Νίκου Κραγιάννη υποδέχονται τον δυναμικό Πανερυθραϊκό. Οι γηπεδούχοι δείχνουν πως στην έδρας του είναι κάτι παραπάνω από μαχητικοί καθώς μετρούν τέσσερις νίκες στα τελευταία τέσσερα εντός και έτσι θέλουν να συνεχίσουν για να παραμείνουν σε τροχιά παραμονής. Αντίθετα, η Ευθραία έπειτα από δύο συνεχόμενες ήττες θέλουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα και να έτσι να απομακρυνθούν ακόμα περισσότερο από τη ζώνη των πλέι άουτ.

ΔΟΥΚΑΣ – ΛΙΒΑΔΕΙΑ (Δαίς, 17:00)

Παιχνίδι που θα κριθεί στις λεπτομέρειες αναμένεται αυτό ανάμεσα στον Δούκα και τη Λιβαδειά. Τα «Εκπαιδευτήρια» με όπλο την έδρα τους,  θέλουν να δώσουν συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα και έτσι να κάνουν ένα σημαντικό βήμα για την παραμονή. Το ίδιο όμως επιθυμεί και η Λιβαδειά, η οποία έχει αποδείξει το πόσο σκληροτράχηλη είναι. Οι φιλοξενούμενοι θα παλέψουν για το «διπλό» που θα τους φέρει πιο κοντά στον στόχο της παραμονής.  Εκτός για τον Δούκα είναι ο Μιλιντίγιεβιτς .

ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ – ΠΑΓΚΡΑΤΙ (Λευκάδας, 17:00)

Τη νίκη που θα τη διατηρήσει στις θέσεις των playoffs θέλει η Δόξα απέναντι στο Παγκράτι. Οι Λευκαδίτες θέλουν να ξεπεράσουν ακόμα ένα εντός έδρας εμπόδιο και να παραμείνουν στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας. Από την άλλη όμως το Παγκράτι θέλει να ανατρέψει την κατάσταση καθώς μετρά τέσσερις σερί ήττες γι΄αυτό και το πρόσωπο που θα παρουσιάσει θα είναι ιδιαίτερα σκληρό.

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ- ΕΘΝΙΚΟΣ (Δημ. Βικέλας, 17:00)

Ο Φίλιππος έχει αποδείξει πως δεν φοβάται τα δύσκολα, πολύ περισσότερο όταν παίζει στο Δημ. Βικέλας. Η ομάδα της Βέροιας φιλοξενεί τον Εθνικό σ΄ένα δύσκολο και συνάμα παιχνίδι πρόκληση καθώς καλείται να κάνει την έκπληξη και να πάρει δύο πολύτιμους βαθμούς. Ο Εθνικός όμως γνωρίζει τους κινδύνους γι΄αυτό και πηγαίνει απόλυτα προετοιμασμένος ώστε να αποφύγει ένα τέτοιο σενάριο καθώς το μόνο που επιθυμεί είναι να φύγει με το «διπλό» που θα τον διατηρήσει στην Τρίτη θέση.

ΜΑΧΗΤΕΣ ΔΟΞΑΣ ΠΕΥΚΩΝ – ΦΑΡΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ (Πεύκων, 17:00)

Τον πρωτοπόρο Φάρο υποδέχονται οι Μαχητές σ΄ένα ματς στο οποίοι οι φιλοξενούμενοι μπορεί να είναι το φαβορί, αλλά τα Πεύκα έχουν αποδείξει πως μέσα στο σπίτι τους δυσκολεύουν κάθε αντίπαλο. Η ομάδα του Ανδρέα Πολέμη θέλει να φύγει αλώβητη από τη Θεσσαλονίκη καθώς το μόνο που δεν επιθυμεί είναι να φύγει από την κορυφή.

ΠΕΥΚΟΧΩΡΙ – ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ (Αγ. Παύλου, 16:00)

Το Πευκοχώρι επιστρέφει μετά το ρεπό στην αγωνιστική δράση, έχοντας μπροστά του ένα δύσκολο ματς καθώς αντιμετωπίζει τον Προμηθέα. Οι γηπεδούχοι μέσα στο σπίτι τους δυσκολεύουν και παλεύουν κάθε ματς, αλλά οι πατρινοί πηγαίνουν στην Χαλκιδική αποφασισμένοι για τη νίκη, καθώς το μόνο που δεν επιθυμούν είναι να χάσουν έδαφος σε σχέση με τους υπόλοιπους συνεδιεκδικητές.

ΨΥΧΙΚΟ – ΚΥΜΗ (Ψυχικό, 17:00)

Το ντέρμπι της αγωνιστικής αλλά και το τηλεοπτικό παιχνίδι της εβδομάδας. Το Ψυχικό κάθε αγωνιστική δείχνει ολοένα και καλύτερο πρόσωπο και σε συνδυασμό με το γεγονός πως αγωνίζεται στο σπίτι του, κάνει το έργο της Κύμης ιδιαίτερα δύσκολο. Οι γηπεδούχοι θέλουν μία μεγάλη νίκη για να μπορέσουν να διατηρήσουν τις ελπίδες του για την αποφυγή των πλέι άουτ, ενώ η Κύμη πηγαίνει απόλυτα συγκεντρωμένη με σκοπό τη νίκη που θα την κρατήσει στη δεύτερη θέση.