Επένδυση για το μέλλον με τον Κωφοτόλη από τον Πανσερραϊκό

Σε μία μεταγραφική κίνηση, που έχει ως στόχο την ενίσχυση της ομάδας μελλοντικά προχώρησε ο Πανσερραϊκός, με την απόκτηση του Δημήτρη Κωφοτόλη. Ο νεαρός παίκτης, που έχει γεννηθεί το 2004, έχει αποτελέσει μέλος των εθνικών ομάδων Κ15 και Κ16 και την περασμένη περίοδο πανηγύρισε την 3η θέση στο πανελληνίο πρωτάθλημα παίδων με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:

“Η διοίκηση του Πανσερραϊκού ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον καλαθοσφαιριστή Δημήτρη Κωφοτόλη, ο οποίος αναμένεται να βοηθήσει την ομάδα των Σερρών τόσο στο εφηβικό πρωτάθλημα όσο και στην προσπάθεια της στη Β’ Εθνική.

Ο γεννηθείς το 2004 καλαθοσφαιριστής έχει ύψος 1,91 μ., αγωνίζεται ως γκαρντ κι έχει αποτελέσει μέλος της Εθνικής Ελλάδος Κ15 και Κ16, ενώ σε συλλογικό επίπεδο αγωνίστηκε στους Ικάρους και στον ΠΑΟΚ, με τον οποίο αναδείχθηκε πέρυσι Πρωταθλητής Ε.ΚΑ.Σ.Θ. και κατέκτησε την 3η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων.

Ο Δημήτρης Κωφοτόλης δήλωσε χαρακτηριστικά για τη μεταγραφή του: «Είμαι χαρούμενος που θα αγωνιστώ σε ένα σωματείο σαν αυτό του Πανσερραϊκού που επενδύει και δουλεύει μεθοδικά με νέους αθλητές. Επιλογή μου να δουλέψω σκληρά σε μεγαλύτερο ηλικιακά ανταγωνισμό και σε μια ομάδα που θα με βοηθήσει να υλοποιήσω τους στόχους μέσα από τη σωστή καθοδήγηση και τη σκληρή δουλειά».

Ο Πανσερραϊκός ευχαριστεί την ομάδα του ΠΑΟΚ για την πραγματοποίηση της μετακίνησης του καλαθοσφαιριστή, τον οποίο καλωσορίζει στη μεγάλη «οικογένεια» του ιστορικού Πανσερραϊκού”.