Επένδυση στο project Σόλων Αγγελής από τους Ίκαρους Καλλιθέας

Ομάδα που θα έχει παρόν, αλλά κυρίως που θα θέτει τις βάσεις για το μέλλον επιδιώκουν να είναι ο Ίκαρος Καλλιθέας, κάτι άλλωστε που φαίνεται κι από τις κινήσεις του προέδρου του συλλόγου Δημήτρη Αγγελόπουλου. Στο πλαίσιο αυτό, λοιπόν, η διοίκηση σε συνεργασία με τον προπονητή της ομάδας Σωτήρη Νικολαΐδη προχωρά στην… επένδυση σε νεαρούς και ταλαντούχους αθλητές. Ένα από τα… project αυτής της κατηγορίας είναι ο 18χρονος Σόλων Αγγελής, ο οποίος θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα του συλλόγου.

“Μετά το εντυπωσιακό μεταγραφικό ντεμαράζ αρχίζει η παρουσίαση των εφήβων που βρίσκονται στις επιλογές του κόουτς Νικολαΐδη και αναμένεται να έχουν σημαντικό ρόλο στην ομάδα που χτίζεται. Ο Ίκαρος μέσα στα χρόνια έχει αναδείξει αθλητές που παίζουν σε Εθνικές κατηγορίες ακόμα και στην Εθνική ομάδα, όμως αυτή η προσπάθεια δεν σταματάει εδώ. Αντιθέτως, είναι μία αέναη διαδικασία που έχει ως στόχο να τροφοδοτεί το ελληνικό μπάσκετ. Ο Ίκαρος Καλλιθέας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας του με ένα από τα μεγαλύτερα πρότζεκτ του συλλόγου μας Σόλωνα Αγγελή (18χρ., 2.05μ.)‼

Ο νεαρός αθλητής που αγωνίζεται και στις δύο θέσεις των Forward αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα πρότζεκτ της ομάδας μας και στόχος όλων είναι να καταφέρει να παίξει στο υψηλότερο επίπεδο ακόμα και στην Ευρωλίγκα, καθώς το ταλέντο του αφήνει πολλές προσδοκίες. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι όλοι οι προπονητές που έχουν δουλέψει μαζί του μιλούν με τα πλέον κολακευτικά σχόλια για το ταλέντο αλλά και για την εργατικότητα του. Όπως είναι φυσικό, η παρουσίαση των εφήβων που θα βρίσκονται στο ρόστερ της αντρικής ομάδας ξεκινάει από τον Αγγελή, καθώς αναμένουμε να είναι ένα από τα βασικά στελέχη της ομάδας μας στην προσπάθεια που θα κάνει να πρωταγωνιστήσει στο νέο πρωτάθλημα.

Σόλωνα χαιρόμαστε που παραμένεις στην «οικογένεια σου» και ελπίζουμε σύντομα να δείξεις σε όλο τον μπασκετικό κόσμο την αξία σου‼”, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του Ίκαρου Καλλιθέας.