Επέστρεψε ο Δαρμής, πήρε Παπανδρέου

Ενα χρόνο διήρκησε η απουσία του Ηλία Δαρμή από την Ενωση, καθώς ο νεαρός γκαρντ επέστρεψε στον σύλλογο, ενώ παράλληλα η ομάδα του Ιλιον απέκτησε τον 18χρονο πλέι μέικερ, Νίκο Παπανδρέου.

Οι ανακοινώσεις:

«Ο Α.Ο. Ένωση Ιλίου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υποδεχθεί πίσω στην οικογένεια του μετά από έναν χρόνο τον Ηλία Δαρμή, ο οποίος θα ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας μας στο ταξίδι της στην Β΄Εθνική.

Ο Ηλίας αποτελεί ένα δυναμικό γκαρντ όπου θα αποτελέσει σημαντικό κομμάτι του παζλ στο πλάνο του προπονητή μας Τάκη Πανούλια και θα ενισχύσει σημαντικά την ομάδα μας.

Ευχόμαστε στον Ηλία υγεία πάνω από όλα και να πετύχουμε μαζί όλους τους στόχους της ομάδας μας».

«Ο Α.Ο. Ένωση Ιλίου ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την έναρξη της συνεργασίας του με τον Νίκο Παπανδρέου, έναν αθλητή που προέρχεται από τις υποδομές του Γ.Σ. Περιστερίου με διακρίσεις και αποτελεί μια σημαντική προσθήκη για το άμεσο μέλλον.

Ο 18χρονος πλέϊ μέϊκερ έρχεται στην οικογένεια μας, ώστε να ενισχύσει την φετινή προσπάθεια της ομάδας μας στην Β΄Εθνική και να αποτελέσει ένα πολύτιμο εργαλείο για το μέλλον της.

Καλωσορίζουμε τον Νίκο στην οικογένεια μας και του ευχόμαστε  υγεία πάνω από όλα και να πετύχουμε μαζί κάθε στόχο της ομάδας μας».