Επέστρεψε ο Μυστηλιάδης

Το πρώτο της θετικό αποτέλεσμα αναζητά η Νίκη Βόλου απέναντι στην Αγία Παρασκευή.  Οι βολιώτες γνωρίζουν τη δυσκολία του αγώνα, αφού ο αντίπαλο είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικός, αλλά η αισιοδοξία που υπάρχει για κάτι καλό είναι διάχυτη.

Το ευχάριστο για τον Γιώργο Ζαφειρούδη είναι επιστροφή του Γρηγόρη Μυστηλιάδη στις προπονήσεις, ενώ αντίθετα αμφίβολος είναι ο Αντώνης Σαμαράς λόγω ίωσης.

Τέλος, ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση καλώντας τους φιλάθλους να ενισχύσουν την ομάδα στην προσπάθεια για την πρώτη της νίκη.

Η ανακοίνωση:

«Οι καλαθοσφαιριστές, ο προπονητής και η διοίκηση του Συλλόγου θέλουν για μια ακόμη φορά τους φιλάθλους στο πλευρό τους στη δύσκολη αυτή αναμέτρηση και στον αγώνα που κάνουν για την παραμονή στην Α2 Εθνική κατηγορία. Άλλωστε, ο κόσμος αποτελεί το μοναδικό στήριγμα της ομάδας στις εύκολες αλλά και στις δύσκολες στιγμές. Από την διοικούσα επιτροπή μπάσκετ ανακοινώνεται, ότι ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα Νίκη Βόλου-Αγ. Παρασκευή.

Η τιμή των εισιτήριων είναι 5 ευρώ και διατίθενται καθημερινά από τα παρακάτω σημεία προπώλησης μέχρι το Σάββατο στις 2:00μ.μ:

1. Γραφεία Γ.Σ.Β. «Η Νίκη» (Μαιάνδρου 14)

2. “ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΚΑΦΕ” (Μαιάνδρου-Σμύρνης, απέναντι από το γήπεδο της Νίκης)

3. Όμιλος Φιλάθλων Νίκης Βόλου

4. Blue Club Θύρα 3 “Π. Ντοκούζης”

Την ημέρα του αγώνα από τις 4:00μ.μ. στο εκδοτήριο του γηπέδου θα υπάρχουν εισιτήρια στην τιμή των 7 ευρώ».