Επέστρεψε ο Τζινόπουλος

O Ανέστης Τζινόπουλος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στο γόνατο, επέστρεψε στις προπονήσεις του Αίαντα και θα ριχτεί κι αυτός στη μάχη του μεγάλου κυριακάτικου αγώνα με τον Ηρακλή, στο οποίο ο νικητής θα κάνει ένα τεράστιο βήμα για την παραμονή του.

«Από την αρχή της εβδομάδας προσπαθώ να περάσω στην ομάδα κάποια δικά μου πράγματα. Τα παιδιά καθημερινά στις προπονήσεις έχουν διάθεση και δίνουν το καλύτερο τους εαυτό για να τα αφομοιώσουν» λέει ο Βασίλης Αγγέλης, που έκανε την περασμένη Κυριακή το ντεμπούτο του στον πάγκο του Αίαντα.

«Ο τομέας που έχω θέσει ως προτεραιότητα για να αλλάξουμε στο τρόπο παιχνιδιού μας, είναι το να αποκτήσουμε μεγαλύτερη ταχύτητα σε άμυνα και επίθεση. Υστερούσαμε εκεί και ελπίζω από εδώ και πέρα παιχνίδι με παιχνίδι να είμαστε όλο και καλύτεροι» συνεχίζει ο προπονητής των “ερυθρόλευκων”, προσθέτοντας για τον αγώνα με τον Ηρακλή:

«Ξέρουμε ότι έχουμε δύσκολο έργο. Οι αντίπαλοι μας το τελευταίο διάστημα βρίσκονται σε ανοδική πορεία, ενώ διαθέτουν και ένα καλό υλικό από παίκτες. Είναι ένα κρίσιμο ματς και για τους δύο, στο οποίο θα «παλέψουμε» με όλες μας τις δυνάμεις για να το κερδίσουμε».

Πηγή: Northbasket.gr