Επέστρεψε στην Ερυθραία ο Υφαντής

yfantisΟ Πανερυθραΐκός θα αποτελέσει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του Παναγιώτη Υφαντή. Ο 34χρονος φόργουορντ επιστρέφει στην Ερυθραία έπειτα από οκτώ χρόνια, καθώς είχε φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα και τη διετία 2006-08. «Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και ειδικότερα το προπονητικό τιμ και τον coach Χουχουλή που με επέλεξαν και με εμπιστεύτηκαν ως ένα από τα μέλη που θα εκπροσωπήσει την ιστορική ομάδα του Πανερυθραϊκού, τη νέα χρονιά στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής» τόνισε κατά την επιστροφή του ο Υφαντής.

«Νιώθω πολύ χαρούμενος και συγκινημένος που επιστρέφω στην οικογένεια του Πανερυθραϊκού.Ήταν μια απόφαση που πήρα χωρίς δεύτερες σκέψεις, μιας και στην προηγούμενη θητεία μου στην ομάδα, τις σεζόν 2006-2008, έζησα πολύ όμορφες και ιδιαίτερες στιγμές. Κάνοντας και την πρώτη μου προπόνηση με την ομάδα επιβεβαιώθηκα γι αυτή μου την απόφαση καθώς μου ήταν όλα τόσο οικεία…

Σκοπός μου είναι να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις την προσπάθεια της ομάδας ώστε να επιτύχει όλους τους φετινούς της στόχους. Είμαι σίγουρος πως ενωμένοι σαν γροθιά μπορούμε να καταφέρουμε πολλά. Από την πρώτη στιγμή θα δουλέψουμε σκληρά, εύχομαι να έχουμε πάνω από όλα υγεία και όλα θα πάνε καλά».