Επέστρεψε στον Λαγκαδά ο Τρούλιαλης

Δύο χρόνια πέρασαν από τότε που ο Κυριάκος Τρούλιαλης αγωνιζόταν στον Ερμή Λαγκαδά. Από σήμερα (19/11), ο 30χρονος πλέι μέικερ ανήκει ξανά στο σύλλογο του Λαγκαδά, καθώς ανακοινώθηκε επίσημα από την ομάδα.

Ο Τρούλιαλης αποτελεί και την τελευταία προσθήκη στο ρόστερ του Ερμή η οποία έγινε λόγω της στράτευσης του Κωστελίδη.

«Χαίρομαι που επιστρέφω στον Ερμή, μια ομάδα με την οποία έζησα μεγάλες στιγμές στο παρελθόν! Ευχαριστώ τη διοίκηση και το τεχνικό τιμ για την εμπιστοσύνη και ελπίζω να βοηθήσω την ομάδα να επιτύχει τον στόχο της, που δεν είναι άλλος από την παραμονή. Η προσαρμογή μου θα είναι πολύ εύκολη, καθώς με τα περισσότερα παιδιά υπήρξαμε συμπαίκτες στον Ερμή και γνωριζόμαστε καλά», ήταν τα πρώτα λόγια του 30χρονου παίκτη για την επιστροφή του στην ομάδα. 

Καμία εξέλιξη

Οσον αφορά τη χθεσινή των σωματείων της Α2 με τους διοικούντες του Ερμή δεν υπήρξε κάποια εξέλιξη. Η θέση του συλλόγου είχε εκφραστεί από το καλοκαίρι όταν και έγινε ο προγραμματισμός της χρονιάς μη υπολογίζοντας το ποσό της επιχορήγησης (100.000€).

Αυτό άλλωστε προέκυπτε και από το δεδομένο ότι η νομοθετική ρύθμιση είχε λήξει την προηγούμενη σεζόν κάτι που ως φαίνεται το αγνόησαν αρκετοί! Αξίζει επίσης να αναφερθεί ότι πέρσι ο Ερμής πρωτοστάτησε στη διεκδίκηση της Α’ δόσης με την οποία είχαν γίνει ουκ ολίγα ευτράπελα!

Ο οικονομικός προγραμματισμός στον σύλλογο βαδίζει ομαλά και προχθές όλοι οι αθλητές πληρώθηκαν τον 2ο μισθό! Παρ’ αυτά η ανησυχία είναι έκδηλη στον σύλλογο για το πως θα ολοκληρωθεί στο σύνολο των ομάδων η χρονιά καθώς ανεξαρτήτου της επιχορήγησης, σε όλες τις ομάδες οφείλονται οδοιπορικά από πρόπερσι ενώ και οι τακτικές επιχορηγήσεις έχουν παγώσει από το 2007!!!