Επίσημα «ροσονέρι» ο Ράπτης

Από Κατερίνη – Αργος και από Αργος Αθήνα. Αυτή είναι η… διαδρομή του Αλέξη Ράπτη, του οποίου αν και η μεταγραφή στο Παγκράτι είναι γνωστή εδώ και αρκετές μέρες,  οι «ροσονέρι» επισημοποίησαν σήμερα τη συνεργασία τους.

Αναλυτικά:

“Ο Α.Ο Παγκρατίου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Αλέξανδρο Ράπτη”

Το προφίλ του παίκτη:

Αλέξανδρος Ράπτης
Θέση: Forward
Ηλικία: 30
Ύψος: 2,00
Ομάδες: Αρχέλαος, Πιερικός, Αρχέλαος, ΑΕΚ Άργους.

Παιδί της Κατερίνης ο Αλέξανδρος Ράπτης έχει αγωνισθεί σε όλες τις ομάδες της πόλης του, και σε όλες τους της μορφές. Ξεκίνησε την καριέρα του στον Αρχέλαο, μεταπήδησε στον Πιερικό ενώ συμμετείχε και όταν οι δυο ομάδας αποφάσισαν να πορευτούν μαζί ως Πιερικός Αρχέλαος. Η περσινή χρονιά είναι αυτή που αποτέλεσε ορόσημο στην καριέρα του και τον έκανε γνωστό στο ευρύ κοινό. Αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην καριέρα του στην Α2 με την ΑΕΚ Άργους, συμβάλλοντας στην πολύ καλή πορεία της με 6,6 πόντους, 4,4 ριμπάουντ και 1,3 ασίστ. Αυτό που τον απογείωσε ήταν η συμμετοχή του στο All Star Game του Πύργου, και στον διαγωνισμό καρφωμάτων στον οποίο εντυπωσίασε κερδίζοντας την 2η θέση.

“Στόχος η ομαδικότητα”

O Αλέξης Ράπτης μας εξήγησε τους λόγους που αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα μας: «Κριτήριο για μένα ήταν, ότι στο Παγκράτι φέτος δείχνει να δημιουργείται κάτι πολύ δυνατό. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι σε μια πολύ ιστορική ομάδα με πολύ κόσμο. Είμαι από εκείνους τους παίκτες που τους αρέσει να αγωνίζονται μπροστά σε πολύ κόσμο. Στόχος είναι να δημιουργήσουμε μια δυνατή ομάδα, με τις προσωπικές μου φιλοδοξίες να περνούν μέσα από αυτές της ομάδας. Όταν η ομάδα λειτουργεί καλά εκπληρώνονται και οι προσωπικές σου φιλοδοξίες. Στόχος η ομαδικότητα».