Επίσημα Καραγιάννης στη Νίκαια

Ο Ιωνικός ανακοίνωσε και επίσημα τη συνεργασία με τον Νίκο Καριαγιάννη, καλωσορίζοντας στην οικογένεια της ομάδας. Παράλληλα, ο σύλλογος της Νίκαιας ευχαριστεί τον κόσμο για τη συμπαράσταση που δείχνει στην ομάδα καλώντας τον να συνεχίσει να στηρίζει τον Ιωνικό.

Αναλυτικά:

«Η Επιτροπή Μπάσκετ του Α.Ο. Ιωνικού Νικαίας καλωσορίζει στην Οικογένεια του Ιωνικού τον Νίκο Καραγιάννη ως πρώτο προπονητή της ανδρικής ομάδας του συλλόγου,

Ο Νίκος Καραγιάννης ξεκίνησε την καριέρα του ως πρώτος προπονητής από το Παλαιό Φάληρο το 2000, και στην συνέχεια εργάστηκε στον Γ.Σ. Λάρισας, στο Περιστέρι (το οποίο οδήγησε στην επιστροφή στην Α1 Εθνική κατηγορία) στο Αιγάλεω, τον Δούκα, τον Ηλυσιακό, το Ρέθυμνο και την ΑΕΚ. Ως καθηγητής στο αθλητικό σχολείο του Βύρωνα κατέκτησε το παγκόσμιο σχολικό πρωτάθλημα στη Γαλλία και πήρε το πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Με την ευκαιρία, θα θέλαμε να απευθυνθούμε στους φίλους της Ομάδας μας και να τους ευχαριστήσουμε για την συμπαράσταση τους από την πρώτη στιγμή της φετινής αγωνιστικής περιόδου. Η αμέριστη και διαχρονική υποστήριξη τους μας δίνει δύναμη να εντείνουμε την προσπάθεια ώστε μαζί με την νέα τεχνική ηγεσία και τους παίκτες να κάνουμε πράξη την φιλοσοφία μας και να ανταποκριθούμε στις κοινές μας προσδοκίες.

Καλούμε ό1λους τους φίλους του Ιωνικού να συνεχίσουν να στηρίζουν το εγχείρημα με την παρουσία τους, ώστε να κάνουμε το όνειρο πραγματικότητα».